Blogi

New faces: Annika ja Saara

By 19.5.2017 kesäkuu 15th, 2018 No Comments

Tiimimme uudet jäsenet eivät koskaan ilmesty tyhjästä, vaan oman aktiivisuutensa ja kovan työmme tuloksena. Bränikät parcerot Annika ja Saara kertovat nyt, keitä he ovat ja miksi he ovat täällä.

Kuka?

Morjens! Olen Annika, harjoitteluvisiitillä Parcerossa Social Media Traineena. Autan sisällöntuotannossa meidän häikäisevän taitavia graafikoitamme, ja opin koko ajan valtavasti uutta. Matkani on kulkenut Rovaniemeltä Jyväskylän, Helsingin ja Tampereen kautta Turkuun, minkä varmasti huomaa jo valmiiksikin sekavasta murteestani. Turun kanssa yhteiseloa tulee syksyllä 5 vuotta, joten uskaltaisin väittää tämän olevan vakavaa.

Miksi?

Ennen kuin löysin tieni markkinoinnin ja viestinnän pariin, työskentelin 4 vuotta parturi-kampaajana ja opiskelin itseni estenomiksi. Oli kuitenkin melko selvää, että jotain vielä uupuu ja hakeuduin päämäärätietoisesti markkinointiviestinnän opintoihin. Markkinointi ja mainonta yhdistettynä digitalisaatioon on työskentely-ympäristönä äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä se on jatkuvasti muuttuva ala, joka vaatii nopeaa reagointia ympärillä tapahtuviin asioihin. Parcerolle hain puhtaasti siksi, että heidän instassa oli niin hullu ja siisti meininki. Ja sitä tämä on kyllä ollutkin.

Mitä?

Työajan ulkopuolella teen mieluummin ystävien kanssa asioita, joista riittää kerrottavaa, kuin mökötän yksin kotona. Ihailen ihmisiä, jotka tekevät asioita itseään eivätkä muita varten. Pidän livekeikoista ja keväthangista. Parasta aikaa on kesäaamut, -päivät ja -illat. Nauravat ihmiset ja puhtaat lakanat tekevät minut onnelliseksi. Ilman mökkeilyä ja savusaunaa kesä ei ole juuri mitään. Urheilusuorituksen jälkeinen fiilis on melkein paras tunne maailmassa. Melkein. Sen sijaan sinihomejuusto, ilkeät ihmiset, kylmä tuuli, loska ja märät sukat ärsyttävät.

Kuka?

Heipähei! Olen Saara, sydämeltäni turkulaistunut pohjanmaan kasvatti. Aloitin toukokuussa Parcerolla junior copywriterina ja community managerina eli käytännössä kirjoitan sisältöjä someen ja ylläpidän asiakkaiden käyttäjätilejä. Olen juuri palauttanut graduni tarkastettavaksi yliopistolle, ja käyn läpi massiivista identiteettikriisiä, kun en enää olekaan opiskelija, vaan kokopäiväinen työntekijä! Onneksi Parcero tekee muutoksen helpoksi antamalla vapaat kädet ajankäytön hallinnointiin.

Miksi?

Markkinoinnin – tai oikeastaan viestinnän – pariin minua veti mahdollisuus vaikuttaa. Pohdin usein sitä, mikä some on, kuinka kauan se sellaisenaan jatkuu ja miten se tulee kehittymään. Tällä hetkellä tietynlaiset viestit tehoavat paremmin kuin toiset, mutta entä tulevaisuudessa? Parcerolle hain, koska se on yrityksenä edelläkävijä sosiaalisessa mediassa, ja täällä pääsen konkreettisesti näkemään viestien tehon.

Mitä?

Töiden ulkopuolella viihdyn aika paljon kotona: rentoudun ja haaveilen, suunnittelen matkoja ja kotia, höpöttelen päivän tapahtumista. Koukutun melkeinpä maanisesti (ei kun siis intohimoisesti) asioihin, joista pidän, kuten kirjat, tv-sarjat, Hay Day ja Sporclen nettivisat, joissa arvaillaan maailman eri maita (heh). Aina keväisin minussa herää liikuntakärpänen, ja nytkin ilmoittauduin CrossFit On Ramp -kurssille! Ihailen sellaisia ihmisiä, jotka toteuttavat omia intohimojaan ja tähtäävät valinnoillaan itselleen tärkeitä päämääriä kohti.

KIRJOITTAJASTA

Junior copywriter Saara huolehtii, että asiakkaiden somekanavissa julkaistaan aina laadukasta ja mukaansatempaavaa sisältöä. Vauhdikasta persoonaa tasapainottaa viimeiseen saakka hiottu organisointitaito, ja Saara kuluttaakin mielellään aikaansa värikoodaamalla kalenteriaan.

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. Saat meiltä postia n. kerran kuussa ja voit erota listalta milloin haluat.

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.