18.05.2021

Parcero on Suomen paras markkinointi­alan työpaikka sarjassaan

Parcero

Suomen parhaat työpaikat 2021 julkaistiin live-lähetyksessä keskiviikkona 28.4.2021, jolloin saimme lisää syitä juhlaan. Työntekijäkokemusta selvittävän tutkimuksen mukaan Parcero on Suomen paras markkinointialan työpaikka omassa sarjassaan.

– Osallistuimme tutkimukseen ensimmäistä kertaa ja saimme tunnustusta mahtavan tiimin pitkäjänteiselle työlle. Pelasimme viime vuonna alle 20 työntekijän sarjassa, jossa olimme koko Suomen listalla neljänsiä ja paras markkinointialan työpaikka, Antti Jokela intoilee.

Great Place to Work on vuosittainen henkilöstötutkimus, joka mittaa työntekijäkokemusta ja analysoi organisaation yrityskulttuuria. Tutkimukseen osallistuneet yritykset saavat itselleen myös Great Place to Work -sertifioinnin™, joka viestii työntekijöille ja yrityksen ulkopuolisille toimijoille työntekijöiden tyytyväisyydestä.

100 % työntekijöistä kertoo, että Parcero on todella hyvä työpaikka

Parceron visio on tarjota työntekijöille vakaa, reilu ja inhimillinen työympäristö, jossa jokainen voi kasvaa tulevaisuuden tähdeksi markkinoinnin taivaalla. Olimme silti erittäin positiivisesti yllättyneitä, kun tulokset pamahtivat live-lähetykseen.

– Meistä 100 % pitää Parceroa todella hyvänä työpaikkana. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä luku on 62 % eli kyllä tähän tulokseen on pakko olla tyytyväinen, Jokela kertoo ylpeänä.

Tulokset olivat muutenkin melkoista satasten tykitystä: 100 % työntekijöistä pitää Parceroa turvallisena työpaikkana, jossa kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti, kaikki välittävät toisistaan, jokaisen työpanos on tärkeä ja vastuuta tarjotaan aidosti myös junioritason työntekijöille.

– Parcerolla työtapojen ja aikataulujen mukauttaminen omaan elämäntilanteeseen sopivaksi on poikkeuksellisen hyvällä mallilla. Työntekijät nähdään yksilöinä, joiden yksilölliset tarpeet otetaan huomioon. Asioista pystytään keskustelemaan avoimesti työyhteisössämme, jossa vallitsee vahva välittämisen kulttuuri, anonyymi parcero summaa työpaikkaansa.

→ Kurkkaa vielä Parceron parhaat tulokset ja yritysprofiili Great Place to Workin sivuilta!