13.09.2022

Ruokavirasto valitsi Parceron vaikuttaja­markkinoinnin kumppaniksi – “Rakennamme yhdessä elinvoimaista maaseutua.”

Parcero

Keväällä 2022 Ruokavirasto etsi vaikuttajamarkkinoinnin kumppania viestimään Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston (maaseuturahasto) tuloksista ja vaikutuksista kampanjoin, jotka kiinnostaisivat yhtä lailla maaseudun yrittäjää ja kaupungin nuorta aikuista. Vaikuttajamarkkinoinnin kilpailutuksen voiton vei Parcero.

– Meillä on lähes 10-vuotinen historia vaikuttajamarkkinoinnista, mutta totta puhuen emme ole aiemmin viestineet siitä tarpeeksi. Tänä vuonna keskityimme kehittämään tätä palvelua ja olemme hyvin iloisia, että se tuotti heti tulosta myös kiinnostavan ja laajan Ruokaviraston vaikuttajamarkkinointiyhteistyön muodossa, Parceron toimitusjohtaja Antti Jokela kertoo.

Kisa ratkesi luovilla ideoilla ja selkeällä palvelukuvauksella

Erityistä kiitosta Parcero sai kattavista ja monipuolisista, teemakampanjakohtaisista ideoista, jotka paketoitiin Suomen maaseudun yhteisöllisyydestä ja arvosta ammentavan Maaseudun unelmatalkoot -kattokonseptin alle. Luovien ideoiden lisäksi Ruokaviraston vakuutti selkeä ja asiakkaan tarpeet huomioiva vaikuttajamarkkinoinnin palvelukuvaus.

– Vaikutuimme Parceron luovista, innovatiivisista ja konkreettisista kampanjaideoista. Myös huolellinen taustatyö ja perehtyminen maaseudun kehittämiseen näkyi selvästi ja antoi hyvän pohjan yhteistyölle. Saimmekin aidosti innostuneen yhteistyökumppanin, joka ymmärsi tarpeitamme ja auttoi muun muassa asettamaan toimintaamme tukevia tavoitteita, maaseuturahaston viestintäasiantuntija Pirjo Onikki kertoo.

Maaseudun unelmatalkoot tuo maaseuturahaston lähemmäs ihmistä

Kesäkuussa käynnistyneen Maaseudun unelmatalkoot -kampanjan tavoite on kertoa ihmisen äänellä maaseuturahaston toimista maaseudun elinvoimaisuuden hyväksi sekä saada kaikki suomalaiset tunnistamaan maaseudun arvon oman elämänsä hyvinvoinnin tekijänä.

– Kampanjaan valitut vaikuttajat avaavat keskustelun aiheisiin, joista puhutaan monesti vain virastotasolla. Lähetämme vaikuttajat kylään rahoitusta saaneisiin kohteisiin, jotta ihmiset näkevät konkreettisesti, mihin rahoitusta voi saada. Maaseutu ei ole yhtä kuin maatila, vaan rahoitusta voi saada moneen eri kohteeseen aina harrastuksista yrittäjyyteen asti, Parceron copywriter ja suunnittelija Heli Saine summaa yhteistyön tavoitteita.

Lisätiedot:

Antti Jokela, Parceron toimitusjohtaja

puh. 050 362 1744

Parcero vaikuttaja­markkinoinnin kumppaniksi?