14.02.2022

Parcero Sylvan juhlavuoden kumppaniksi

Parcero

Syöpään sairastuneiden lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä yhdistys Sylva valitsi Parceron 40-vuotisjuhlavuoden kumppaniksi. Parcero suunnitteli Sylvalle Nuori elämä tauolla -konseptin, joka jalkautuu laajasti eri medioihin vuoden 2022 aikana. Konsepti lanseerataan kansainvälisenä lasten syövän päivänä 15. helmikuuta.

Nuori elämä tauolla

Viime vuonna Suomessa sairastui 162 lasta syöpään ja kuoli 25. Kun lapsella diagnosoidaan syöpä, koko elämä menee tauolle. Syöpä on sekä sairastuneelle että heidän läheisilleen pitkä ja raskas matka täynnä tutkimushuoneita, odotushuoneita, hoitohenkilökuntaa ja eristystä. Koko elämä kääntyy täysin päälaelleen. Tavallisesta kavereiden kanssa touhuamisesta ja harrastamisesta pitää luopua ja tilalle tulee jotain täysin muuta. Se mitä miellämme normaaliksi lapsuudeksi, nuoruudeksi ja perhearjeksi, menee tauolle.

– Etsimme kumppania 40-vuotisjuhlavuodellemme, joka lähtisi mukaan hyvällä hengellä ja Sylvan vahvan arvopohjan tunnistaen. Haluamme vuoden aikana merkittävästi lisätä tunnettuuttamme ja Parceron porukassa todella tuntui tekemisen meininki ja tärkeän asian ymmärrys, kuvailee Marika Aro, Sylvan toiminnanjohtaja.

– Olen iloinen, että pääsemme tukemaan merkityksellisyyden ja inhimillisyyden majakkana loistavaa Sylva ry:tä heidän tärkeässä tehtävässään syöpäsairaiden lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi juhlavuotena 2022. Tähän työhön tarttuminen on ollut tiimillemme valtavan tärkeää ja inspiroivaa, Parceron toimitusjohtaja Antti Jokela kertoo.

Sylva ja Parcero haastavatkin kaikki yhteistyökumppaninsa osoittamaan tukensa syöpään sairastuneille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen tutustumalla Sylvan toimintaan ja liittymällä Sylvan kanssakulkijoiksi osoitteeessa: nuorielamatauolla.sylva.fi.

Lisätiedot:

Marika Aro, toiminnanjohtaja, Sylva, p. 050 325 2570
Antti Jokela, toimitusjohtaja, Parcero, p. 050 362 1744.

Parcero markkinoinnin kumppaniksi?