16.03.2022

Parceron uusi asiakkuusjohtaja Janne Ruokonen kertoo itsestään ja tavoitteistaan Parceron suhteen

Parcero

Parceron rivit ovat vahvistuneet huippuosaamisella. Uusi asiakkuusjohtajamme Janne Ruokonen on pitkän linjan digitekijä ja tuotteistamisen ammattilainen. Janne on aiemmin työskennellyt muun muassa digimarkkinointitoimisto Tulos Helsingillä ja siirtyi Parcerolle viestintäkonserni Nordic Morningilta. Istahdimme hetkeksi alas jotta Janne sai kertoa hieman itsestään.

Tervetuloa Janne! Kerro itsestäsi jotain.

“Kiitos! Aloitetaan vaikka siitä, että olen tehnyt digimarkkinointia ja ollut rakentamassa digipalveluita jo 20 vuotta. Olen ollut konsultin, tiiminvetäjän, myyntijohtajan, markkinointijohtajan, asiakkuusjohtajan ja toimitusjohtajan saappaissa, Suomessa ja Saksassa. Olen työskennellyt muun muassa kuluttaja- ja teknologiabrändien parissa. 

Digialassa tykkään siitä, että se muuttuu ja kehittyy koko ajan. Olen työurani aikana saanut nähdä tosi erilaisia teknologioita ja bisnesmalleja. Mielenkiintoista tästä työstä tekee se, että pääsee kurkistamaan niin monenlaisten asiakasyritysten ja toimialojen rakenteisiin.”

Janne Ruokonen

Mikä sai sinut hyppäämään Parceron kyytiin?

“Innostuin mahdollisuudesta olla mukana luomassa Parceron kasvua uuden kokoluokan asiakkuuksien muodossa. Parcerolla on mahtava tarina, jossa kasvu tapahtuu nimenomaan vahvuuksien kautta.”

“Näen Parcerolla myös vahvan potentiaalin avata kansainvälisiä asiakkuuksia.”

“Lisäksi Parceron ihmiset ja kulttuuri vakuuttivat. Viihdyn hyvässä jengissä koska olen oppinut, että se on lopulta se tärkein juttu. Pääsääntöisesti kaikilla on samat työvälineet käytössä, joten ihmiset ovat ratkaiseva tekijä.”

Mikä sinua motivoi työssäsi? Entä arjessa?

“Työssäni minua motivoi ehdottomasti yhteiset onnistumiset asiakkaan kanssa. Parasta on kun oppii jotain uutta, joko asiakkailta tai omalta tiimiltä. Viimeksi opin lisää jälkimarkkinoinnista ja siinä käytettävistä teknologioista.Arjessa inspiroidun uusien maailmojen löytämisestä – makumaailmojen ja kirjallisten maailmojen. En ole tyyppinä sellainen, että lähtisin viidakkoon seikkailemaan – teen sen mieluummin nojatuolissa tai vaikka ravintolassa, hyvässä seurassa. Rentoudun liikkumalla luonnossa ja pelaamalla tennistä.”

Mottosi?

“Kaikki työ on tiimityötä. Tykkään tehdä töitä yhdessä asiakkaan kanssa, koska nykyään ei ole mitään työtehtävää, joka kannattaisi tehdä yksin.”

Jos sinäkin haluat maailman parhaaksi asiakkaaksi, ota yhteyttä!

Janne Ruokonen
Asiakkuusjohtaja
janne.ruokonen@parcero.fi

Kiinnostuitko?