10.06.2020

Rakennamme parempaa huomista Planet Companyn rinnalla

Parcero

Parcero on mukana rakentamassa parempaa huomista yhteistyössä Planet Companyn digitaalisen markkinoinnin konsulttina ja hyvien tekojen toteuttajana. Toisen perustajamme Antti Jokelan mukaan onnellisempi tulevaisuus saavutetaan ylläpitämällä vakaata, reilua ja inhimillistä ympäristöä, jossa työntekijöiden on turvallista kehittyä tulevaisuuden tähdiksi.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla, mikä on parantanut koko työyhteisömme hyvinvointia. Edun ansiosta voimme olla työntekijöidemme jaksamisen tukena ja kannustaa heitä kehittymään työntekijöinä kuluttamalla monipuolisesti erilaisia kulttuurin palveluja.

– Etu on pieni mutta vaikuttava investointi, jonka pitäisi olla jo standardi aivan jokaisella työpaikalla. Mielestäni jokaisen työntekijän pitäisi vaatia liikunta- ja kulttuurietua itselleen, Antti sanoittaa.

Työntekijöidemme mukaan liikunta- ja kulttuurietu on madaltanut heidän kynnystään osallistua harrastuksiin ja aktiviteetteihin, jotka tukevat henkistä kasvua, fyysistä hyvinvointia ja työstä palautumista. Flow-tilaa luova liikunta- ja kulttuuriharrastus on tarjonnut myös vastapainoa työlle, joka voi asiantuntija-alalla olla usein yhä ubiikimpaa ja stressaavampaa.

Osallistumalla Planet Companyn hyviin tekoihin kannustamme jokaista työnantajaa panostamaan työyhteisönsä hyvinvointiin, johon vaikuttaa jo aivan pienetkin teot. Liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi tuemme parceroiden onnellista arkea muun muassa tavallista laajemmalla työterveyshuollolla, yhteisillä tapahtumilla sekä mahdollisuudella hypätä muhkeaan hierontatuoliin kesken kiireisimmänkin työpäivän. Tällaiset teot vaativat yrityksiltä vain pieniä panostuksia, mutta niillä on hyvin kauaskantoisia ja positiivisia vaikutuksia.