07.06.2021

Rekry: Project Management Trainee

Parcero

Hola parcero, hae meille Project Management Traineeksi!

Etsimme mahtavaan markkinoinnin harkkapaikkaan innokasta, rohkeaa ja kehittymishaluista osaajaa, jonka opinnot ovat jo loppusuoralla tai ohi. Parceron entisen harjoittelijat ovat usein harjoittelunsa jälkeen työllistyneet joko meille tai muihin markkinoinnin alan yrityksiin. Vietä siis elämäsi opettavaisin syksy hakemalla harkkaan Parcerolle. 

Harjoittelun kesto on noin 6 kuukautta (elokuu–joulukuu 2021 / tammikuu 2022) ja siitä maksetaan palkkio. Lue lisää työkulttuuristamme ja tutustu alta haussa olevaan harjoittelupaikkaan.

Mitä harjoitteluusi kuuluu?

Projariharkkana pääset avustamaan projektipäälliköitämme projektinhallinnan työtehtävissä: projektien aikataulutuksessa, tuotannon koordinoinnissa, asiakasrajapinnan toimissa sekä juoksevien asioiden hoitamisessa. Lisäksi toivomme, että sinulla on kiinnostusta Community Managementiin ja vaikuttajamarkkinointiin, sillä harjoittelusi sisältää myös yhteisönhallintaa ja somevaikuttajien koordinointia.

Harjoittelujakso on loistava mahdollisuus soveltaa oppimaasi teoriapohjaa ja ymmärrystä markkinoinnista, minkä lisäksi se valmentaa sinua tulevaisuuden tähtitaivaalle markkinoinnin alalla. Kaikkia markkinoinnin kommervenkkejä ei tietty tarvitse osata heti, mutta toivomme sinulta ymmärrystä markkinoinnista, brändeistä ja viestinnästä.

Edellytämme sinulta:
• hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sujuvalla suomen kielellä
• proaktiivisuutta ja organisointikykyä
• huolellisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä
• halua kehittää itseäsi ja oppia aina lisää
• parceromaisen rentoa ja iloista asennetta

Parcerolla sinua odottavat mielenkiintoiset työtehtävät ja loistava työporukka. Ehdoton etu on tietenkin se, jos koet arvomme – rohkeuden, rehellisyyden, empaattisuuden ja jatkuvan kehittymisen – omiksesi.

Hae heti tai viimeistään 23.6.2021 mennessä.

Lisätietoja pesistä antavat projektipäälliköt:
Emilia Stenholm: emilia.stenholm@parcero.fi, 0407756108
Eeva Kultasiipi-Norrmann: eeva.kultasiipi@parcero.fi, 0407646431

Töihin Parcerolle?