21.12.2020

Rekry! Visual Creative

Parcero

Oisko aika vaihtaa duunia?

Luova kasvumarkkinointitoimisto Parcero etsii jengiinsä uutta Visual Creativea. Lista vaatimuksista ja toiveista on lyhyt, mutta ytimekäs. Toivottavasti pystyt heittämään hakemuksessasi myös esimerkkejä näistä:

  1. Sisältöstrateginen osaaminen ja konseptitason ajattelu
  2. Suunnittelet ja tuotat (visuaalista) sisältöä eri medioihin, mutta erityisesti sosiaaliseen mediaan
  3. Graafinen suunnittelu ja työkalut hallinnassa: Photoshop, InDesign jne.
  4. Ymmärrystä brändin kasvattamisesta ja hyvän, johdonmukaisen markkinoinnin roolista tässä

Lisäksi toivomme ymmärrystä ja intohimoa sosiaalisen median lainalaisuuksia ja trendejä kohtaan. Emmekä katso pahalla, jos sinulta löytyy nälkää kehittyä kokonaisvaltaiseksi markkinointiviestinnän tekijäksi. Me puolestaan tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kunnianhimoisen ympäristön, ja palkkaa saat myös. 

Parcero on muuten juuri sellainen paikka, jossa olet aina halunnut tehdä töitä. Kivaa meillä on oikeastaan aina ja mukavat ihmiset takaavat sopivan omalaatuisen ja varmasti joidenkin mielestä miellyttävän työskentelykulttuurin.

Muita juttuja, jotka toivottavasti kiinnostavat sinua, ovat aivan huikean mielenkiintoiset asiakkaat kuten K-Plussa, Tupla, Karjala, Juissi, Ifolor, Technopolis jne. Ja vaikka monesti digi edellä mennäänkin, niin monikanavaiset konseptit ovat tietysti leipätyötämme.

Toinen juttu on Turku. Siellä on meidän pääasiallinen toimisto, mutta siellä sinun ei tarvitse fyysisesti olla. Etänä hommat sujuu meillä erittäin hyvin ja työskentelytiloja meillä on myös Helsingissä. Työtä ei tietenkään tehdä pelkästä hyväntekeväisyydestä, vaan tarjoamme sinulle myös hyvän palkan ja muutakin kivaa, kuten ePassin ja tavanomaista laajemman työterveyshuollon.

Haku päättyy su 3.1.2021 klo 15:00, eli ei jäädä arpomaan siellä. Liitä mukaan portfoliosi ja LinkedIn-profiilisi täällä: https://parcerooy.teamtailor.com/jobs/1027128-visual-creative

Lisätietoa Parcerosta ja Visual Creative:n pestistä antaa:

Jarkko Toijonen
Luova johtaja
jarkko.toijonen@parcero.fi
0500 613 081

Töihin Parcerolle?