02.02.2022

Opas: Mitä markkinoijan tulisi tietää tiktokista?

Mikä ihme on TikTok, ja miksi siitä puhutaan niin paljon? Onko TikTokilla kaupallista merkitystä? Pitääkö kaikkien yritysten mennä TikTokiin? Ja miten siellä voi menestyä?

Lataa kattava TikTok-oppaamme, ja voit tyhjentää kalenterisi kaikista tulevista TikTok-webinaareista! Oppaasta saat ajankohtaista tietoa TikTokin käyttäjistä ja valtavasti vinkkejä toimivan sisällön tuotantoon sekä katsauksen mainonnan mahdollisuuksiin.

Parcero aloitti sosiaalisen median markkinoinnin ja sisällöntuotannon Suomessa ensimmäisten joukossa. Lisäksi saimme TikTokin mainosoikeudet yhtenä ensimmäisistä toimistoista Suomessa, ja Parceron asiakkaille toteuttamiamme kampanjoita on nostettu myös TikTokin kansainväliselle inspiraatiosivustolle. Kurkkaa oppaasta esimerkiksi Opiskelijan K-Plussan Oisko aika aikuistua -kampanja ja Juissi Lemonaden TikTok-haltuunotto.

Täytä yhteystietosi pikavauhdilla ja saat mahtavan paketin TikTok-tietoutta!

LATAA OPAS

Lataa Parceron TikTok-opas

Tilaamalla oppaan hyväksyn tietojeni käsittelyn Parceron tietosuojaselosteen mukaisesti sekä Parceron markkinointiviestinnän. Voin muokata valintaani tai peruuttaa viestinnän milloin tahansa.