08.10.2021

Vuokraa oma työpiste Turun toimistolta

Parcero

Pandemia ajoi meidät viime vuonna kotikonttoreille, jolloin osa parceroista löysi uutta tehoa työhönsä jatkamalla etätyöskentelyä yhä enemmän. Nyt Parceron Turun tiloissa nököttääkin monta pöytää vailla ottajaansa, ja siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden vuokrata työpiste Parceron Turun toimistolta aivan rautatieaseman kupeesta.

Teetkö siis freelancerina töitä markkinoinnissa? Onko sinulla parin tai kolmen hengen yritys vaikkapa videotuotannon parissa? Haluamme kasvattaa verkostoamme sekä tuoda yhteen viestinnän, luovan ja digitaalisen alan ammattilaisia: siis mukavia ja tuotteliaita ihmisiä, jotka täydentävät arkeamme. Parhaassa tapauksessa vuokrasuhteesta syntyy uusia kohtaamisia, ideoita ja ehkäpä jopa bisnestä!

parceron toimisto

Tahdotko vuokralle viihtyisään toimistoon keskustassa?

Pöytäpaikan vuokra on 200 € kuukaudessa. Sopimus sisältää ergonomisen sähköpöydän viihtyisässä avokonttorissa, mahdollisuuden erillisten neuvotteluhuoneiden käyttöön ilman lisämaksua, laadukkaat sumpit ja monta mahdottoman mukavaa parceroa. Toimistoltamme löytyy myös studio, jota voit käyttää kuvauksiin maksutta kolmesti kuukaudessa 1–7 tuntia kerrallaan. Erikseen sovittavalla pienellä lisämaksulla voit kaiken lisäksi vuokrata Parceron kuvausvälineitä ja studiota myös useammin.

Parceron valoisa, kodikas ja vehreä toimisto sijaitsee Turun keskusta-alueella osoitteessa Ajurinkatu 2, hissillisen rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Jos kaipaat työsi arkeen viihtyisää toimipistettä, ota yhteyttä Heikkiin ja tule tutustumaan tiloihimme!

Heikki Kyllönen
heikki.kyllonen@parcero.fi
044 085 6268

Kiinnostuitko?