Blogi

Kaveri hei, oletko Parceron uusi Art Director?

By 31.10.2019 13 joulukuun, 2019 No Comments

Hae Parceron Art Directoriksi!

Etsimme joukkoomme rohkeaa Art Directoria, joka villitsee luovan tiimimme!

Parcerolla sinua odottaa kotimaisista ja kansainvälisistä huippubrändeistä koostuva asiakkaiden kirjo, joka mahdollistaa monipuoliset työtehtävät luovasta suunnittelusta jalkautukseen. Meillä ankkuroidut osaksi räväkkää ja kunnianhimoista tiimiä, joka nousee kanssasi Suomen markkinoinnin huipulle asti. Työtä ei tietenkään tehdä pelkästä hyväntekeväisyydestä, vaan tarjoamme sinulle myös hyvän palkan ja kasan muita etuja, kuten ePassin ja tavanomaista laajemman työterveyshuollon.

Mitä odotamme sinulta?

Selvitäksesi Parceron luovassa tiimissä sinun on oltava utelias ja rajoja rikkova suunnittelija, joka uskaltaa heitellä hullultakin kuulostavia ideoita. Rohkeutesi riittää niin asiakkaiden kuin tiiminkin haastamiseen, ja toisinaan saatat saada työkaverisi jopa vaivaantumaan – koska tiedät parhaimpien ideoiden ja toteutusten syntyvän paineen alla. Haastamisesta huolimatta olet aktiivinen tiimipelaaja, joka osaa kuunnella asiakkaan, tiimin ja yksilön näkemyksiä.

Etsimme siis ennen kaikkea luovaa hulluttelijaa ja ideasampoa, joka on heti valmis iskemään kätensä Parceron saveen – niin suunnittelussa kuin laadukkaassa visuaalisessa jalkautuksessakin. Lisäksi uuden Art Directorimme tulisi huutaa hep seuraavan listauksen jokaisessa kohdassa:

  • Sinulla on vähintään neljän vuoden kokemus mm. graafisesta suunnittelusta. (Jos vuodet eivät riitä, mutta uskot osaamisesi olevan täyttä terästä, heitä ihmeessä hakemusta tulemaan!)
  • Sinulla on monipuolista kokemusta ja näyttöä sekä digitaalisesta että perinteisestä mediasta.
  • Haluat kehittyä tiimisi kanssa entistäkin kovemmaksi ammattilaiseksi. 
  • Et heitä käsiä pystyyn kovassakaan kiireessä, vaan osaat työskennellä paineen alla sekä itsenäisesti että tiimissä.
  • Ymmärrät syvällisesti, miksi tietyt luovat konseptit toimivat. Osaat myös selittää näkemyksesi muulle tiimille ja asiakkaalle.
  • Haluat fiilistellä kanssamme markkinoinnin onnistumisia ja asiakkaalle arvoa tuottavia ratkaisuja.
  • Seuraat yhteiskunnan ja kulttuurin menoa ja pysyt vankasti kiinni ajassa.

Huusitko juuri seitsemän kertaa hep? Loistavaa, olet siis juuri etsimämme tyyppi!

Parceromaisen intohimoinen tyyppi

  • Olet oman elämäsi Mad Max, Thelma tai Louise – haluat jättää kanssamme jälkesi tähän maailmaan.
  • Inspiroidut itsesi, tiimisi ja koko Parceron jatkuvasta kehittämisestä. Innostut koulutuksista, kursseista, kirjoista, artikkeleista… we got it all!

Meillä työnteko perustuu ystävyyteen ja luottamukseen. Art Directorinamme voit siis aikatauluttaa työsi vapaasti, kunhan homma pelaa sovitusti ja ajallaan. Uskomme, että intohimoisena tyyppinä haluat johtaa työsi maaliin autonomisesti. Tutustu Parceron kulttuuriin tarkemmin tästä linkistä.

Hae Parceron Art Directoriksi nopeasti, mutta viimeistään 18.11.2019. Liitä mukaan portfoliosi ja LinkedIn-profiilisi.

Lisätietoa Parcerosta ja AD:n pestistä antaa Robert Lindell:

robert.lindell@parcero.fi
puh. 040 067 3909

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.