Blogi

91 % asiakkaistamme on pysynyt rinnallamme kaikkien näiden viiden vuoden ajan.

By 22.5.2017 kesäkuu 15th, 2018 No Comments

Olemme Suomen nopeimmin kasvavia sosiaalisen median toimistoja.

Saavutimme vuonna 2016 954 000 euron liikevaihdon, mikä tarkoittaa 70 % kasvua edellisvuoteen verrattuna. Liikevoittoa teimme 10 000 euroa.

Tämä kaikki on seurausta erittäin toimivasta positiostrategiasta, jota olemme toteuttaneet. Investoimme viime vuonna henkilöstön osaamiseen ja uusmyyntiin, ja se näkyi heti liikevaihdossa. Tänä vuonna odotamme myynnin jatkavan kasvuaan, ja toimenpiteet ovat alkaneet näkyä myös viimeisellä rivillä. Olemme edelleen rekrytoineet lisää väkeä Turun toimistollemme, ja tällä hetkellä työllistämme yhteensä 17 ammattilaista Turussa ja Helsingissä.

Olemme toimisto, joka luo asiakkailleen sisältöstrategioita, ja vastaa sisällöntuotannosta sekä mainonnasta avaimet käteen -periaatteella. Toimistomme asiakaspysyvyys avaimet käteen -toteutuksissa on huikeat 91 % yrityksen perustamisesta vuodesta 2012 alkaen. Hyviä esimerkkicaseja tästä ovat vaikkapa TV Mixin Facebook- ja Instagramkanavat tai Auran Sinappi.

Katso alta videolta kuulumisemme.

To be continued.

KIRJOITTAJASTA

Antti on toinen Parceron perustajista ja sparraa yrityksiä digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän parissa. Hänen intohimojaan ovat strategia, organisaatio ja sen kulttuuri sekä johtaminen.

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. Saat meiltä postia n. kerran kuussa ja voit erota listalta milloin haluat.

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.