Blogi

Parcero Live hakee promoottoreita vuoden 2018 tuotejakelua varten!

By 13.4.2018 15 kesäkuun, 2018 No Comments

Oletko liikunnallinen aamuvirkku, jota kiinnostaa laadukkaat brändit sekä kesätyö ulkoilmassa? Ilostutatko mielelläsi ihmisiä jakamalla heille ilmaisen aamukahvin tai karkkipaketin? Jos vastasit kyllä molempiin kysymyksiin, olet oikea tyyppi meille!

Töitä voit hakea ensisijaisesti Helsinkiin (30 promootiopäivää elo-syyskuussa), Tampereelle (5 päivää syyskuun alussa) ja Turkuun (5 päivää heinäkuun lopussa). Uusien projektien varmistuessa promootiotöitä voi tulla lisää. Pistäthän siis hakemuksen sisään, vaikka mainitut päivät eivät sinulle kävisi, sillä voimme olla sinuun yhteydessä tulevien promootiotöiden puolesta.

Edellytämme:

– reipasta ja omatoimista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

– mahdollisuutta työskennellä vaihtuvina kellonaikoina ja viikonpäivinä, kuitenkin pääsääntöisesti alkaen aikaisin arkiaamuina

– tarkkaa aikataulujen ja ohjeiden noudattamista

– hyvää fyysistä kuntoa (kulkuvälineenä pääasiassa polkupyörä)

– mahdollisuutta osallistua koulutuspäivään Helsingissä kesän aikana

Toivomme:

– b-ajokorttia

– aiempaa työkokemusta promootioiden parista tai asiakaspalvelualalta

Tarjoamme:

– hauskan ja inspiroivan työporukan

– sosiaalista työtä ulkoilmassa parhaaseen vuodenaikaan

– joustavat etenemismahdollisuudet promotöissä

– kiinteän tuntipalkan

Miten Haen:

Lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi ja CV osoitteeseen upi.itapelto@parcero.fi 29.4. mennessä. Pyrimme vastaamaan kaikille hakijoille kahden viikon sisällä. Lisää meistä osoitteessa www.parcerolive.fi

Onnea hakuun!

KIRJOITTAJASTA

HR Manager Jace on Parceron koneiston öljy, joka pitää huolen että Parceron rattaat pyörivät aina vain sulavammin, ja jokaisella on parhaat mahdollisuudet toimia potentiaalinsa mukaisesti täydellä teholla.

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.