Blogi

Parceron videotuotanto

By 5.4.2017 elokuu 21st, 2017 No Comments

Liikkuva kuva on aina ollut tehokas tapa kertoa tarinaa ja vaikuttaa ihmisiin, ja digitaalisen markkinoinnin kehitys on tehnyt sen jakelusta edelleen helpompaa.

Halventunut tekniikka on alentanut videon tuotantokustannuksia, joten video viestinnän formaattina nousee yhä useampien yritysten kartalle markkinointiviestintää suunniteltaessa. Videosisältöjen osuuden kaikesta verkon sisällöstä ennustetaan nousevan 80 prosenttiin jo lähivuosien aikana.

Liikkuvan kuvan voittokulku sosiaalisessa mediassa vaatii taakseen laadukasta tekemistä, jossa on projektin alusta asti mietitty brändin ydinviesti, kampanjalle halutut tulokset, oikeat jakelukanavat ja ostetun medianäkyvyyden optimointi. On myös ymmärrettävä videon draamankaari ja rakennettava se mediakohtaisen kuluttajakäyttäytymisen ehdoilla.

Parcerolla huomioidaan heti videota suunniteltaessa sen koko elinkaari ideasta tuotantoon ja jakeluun.

Ideat syntyvät meidän omien luovien päissä ja jakelua tukevat meidän oma digitaalisten medioiden kova osaaminen. Itse tuotantotiimi taas skaalataan projektin koon mukaan, josta syntyy kustannustehokkuutta asiakkaalle.

Olemme painottaneet prosessin näitä osia siitä syystä, että yhä useammin huomaa videomarkkinoinnin kaatuvan siihen, että tehdään videota vain videon itsensä vuoksi – brändin tarina ei pääse esiin, ei herätä tunteita eikä siten toivottua tulosta. Samoin jakelua ei ole välttämättä mietitty yhtään, vaan TV-filmiä saatetaan käyttää YouTube-mainonnassa, mikä ei todellakaan ole toimiva ratkaisu. Modernia videomarkkinointia on tehtävä erilaiset alustat tuntien!

Parcero pystyy tarjoamaan tämän koko paletin kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla. Neljän vuoden aikana hiomamme sosiaalisen median sisältökonseptiosaamisemme ulottuu myös liikkuvan kuvan konsepteihin. Parceron videotuotantopäällikkö Aki ammentaa osaamisensa videokerronnassa muun muassa monivuotisesta Yleisradiokokemuksestaan.

KIRJOITTAJASTA

Jace on työyhteisömme toimivuuden takaava luottomies. Oli kyse sitten työympäristön viihtyvyydestä, laitteiston toimivuudesta tai henkilökohtaisesta tragediasta, puoli tuntia Jacea peräkömmelissä ja huolesi ovat poissa.

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. Saat meiltä postia n. kerran kuussa ja voit erota listalta milloin haluat.

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.