BlogiKulttuuri

Projektipäällikkö määräaikaiseen työsuhteeseen

By 11.12.2019 19 joulukuun, 2019 No Comments

Hei ystävä, 

etsimme perheeseemme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaiseksi. Tämä on tilaisuutesi näyttää kyntesi!

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta markkinointitoimistopuolelta ja että ymmärrät sujuvasti niin digitaalista markkinointia kuin monikanavaista tekemistäkin.

Työssäsi johdat asiakasprojektejamme toimien yhteyshenkilönä meidän ja asiakkaidemme välillä. Työtehtäviisi kuuluvat projektien kokonaisvaltainen hallinnointi, kuten tuotannon koordinointi, aikatauluttaminen ja asiakasyhteydenpito. Et myöskään pelkää numeroita, sillä niiden kuuluisien lankojen käsissä pitämisen lisäksi hyppysissäsi taipuvat myös kustannuslaskelmat. Et ole uusmyyntivastuussa, mutta kaupallinen ja strateginen ymmärryksesi on vahvaa, ja niinpä pystytkin kasvattamaan asiakkuuksia palvelemalla asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiedät miten saat tiimisi, asiakkaasi ja projektisi loistamaan. Päivittäisessä työssäsi pääset työskentelemään tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten brändien parissa. Taustasi on markkinoinnin, viestinnän tai median puolelta. Kykenet yhdistämään liiketoiminnallisen ajattelun ja luovuuden. Ehdoton etu on, jos koet arvomme, eli rohkeuden, empatian ja jatkuvan kehittymisen omiksesi.

Työskentelypaikkana on toiveemme mukaan Turku, mutta esimerkiksi erittäin kovat helsinkiläisetkin otetaan huomioon. Tutustuthan työkulttuuriimme tarkemmin täällä!

Edellytämme sinulta:

  • vähintään 1,5 vuoden kokemusta markkinoinnin projektien ja/tai asiakkuuksien johtamisesta
  • hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • proaktiivisuutta
  • organisointikykyä
  • timantinkovaa asiakaspalveluhenkisyyttä
  • halua kehittyä entistä rautaisemmaksi ammattilaiseksi
  • huolellisuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä
  • johtajuutta: pystyt johtamaan itseäsi, tiimiä, asiakasta ja mahdollisia yhteistyökumppaneita
  • parceromaista, rentoa ja iloista asennetta

Parcerolla sinua odottavat mielenkiintoiset työtehtävät ja mahtava työporukka, jolla on kunnianhimoa nousta Suomen huipulle. Parceron työsuhde-etuihin kuuluvat myös ePassi, laaja työterveyshuolto ja kehittymistäsi tukevat henkilökohtainen tavoiteasetanta ja koulutukset.

Hae  ilmoittamalla itsestäsi tästä linkistä, liitä mukaan CV ja/tai LinkedIn-profiilisi. Hae heti tai viimeistään 7.1.2020 mennessä.

Lisätietoa
Project Management Team Lead Emilia Stenholm puh. 040 775 6108, emilia.stenholm@parcero.fi
CEO Antti Jokela, puh. 050 362 1744, antti.jokela@parcero.fi.

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.