Marli Juissi

Juissi Wingman -turnaus

Asiakas

Marli Juissi

Palvelut

Markkinointiviestinnän konseptit ja kampanjat
Digitaalinen markkinointi
Sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi

Kanavat

Instagram
TikTok
Twitch.tv

Juissin Wingman aktivoi kuluttajat esports-turnaukseen

Pitkäaikainen asiakkaamme Marli Juissi etsii jatkuvasti uusia tapoja aktivoida brändin nuorta kohderyhmää, joka koostuu pääosin sukupolvi Z:sta. Tämä ryhmä odottaa markkinoinniltakin paljon, minkä vuoksi tahdoimme aktivoida Juissi-faneja uudella ja kiinnostavalla tavalla.

Turnauskokonaisuus oli hyvin suunniteltu ja jouhevasti toteutettu. Parceron johdolla eri kumppaneiden palaset loksahtivat saumattomasti paikalleen. Myös Parceron visuaalinen materiaali oli näyttävää: se istui täydellisesti kohderyhmään ja yhdisti hienosti elementtejä sekä pelistä että Juissi-tuotteistamme. Maksetun mainonnan tulokset olivat odotetusti hyviä. Olemme kokonaisuuteen erittäin tyytyväisiä ja pohdimme jo seuraavia Marli Juissi eSports -kampanjoita Parceron kanssa!

Joonas Toivonen

Digital Manager
Eckes-Granini Finland

Brändin esports-turnaus live streamattiin Twitchiin

Marli Juissi on ollut mukana esports-maailmassa jo jonkin aikaa esimerkiksi sponsoroimalla laneja. Brändille olikin luonnollista jatkaa samassa maailmassa, jonka sisällä syntyi ajatus Juissin kaikkien aikojen ensimmäisestä omasta esports-tapahtumasta.

Toteutimme Wingman-turnauksen CS:GO-pelin ympärille yhteistyössä Esportal.fi-platformin kanssa, jonka riveissä pelaa on yli 20 00 suomalaista pelaajaa. Näistä pelaajista kuka vain pystyi ilmoittautumaan turnaukseen ilmaiseksi.

Juissi Wingman -turnaus live streamattiin Enhanced Esports -organisaation ja streamaajien kanssa Twitchiin, minkä lisäksi turnauksen aikana jaettiin TikTokiin ja Instagramiin klippejä pelin parhaista hetkistä. Myös kaikilla kuluttajilla oli turnauksessa mahdollisuus olla mukana pelin eri vaiheissa erilaisten sosiaalisen median aktivointien myötä.

Turnaus tuotti kustannustehokasta mainontaa ja tuhansia katselijoita

Kohdensimme mainonnan Instagramissa ja TikTokissa esportsista kiinnostuneelle yleisölle. Tavoitteena oli saada Juissi Wingmanille yleisöä ja ohjata liikennettä Esportal.fi-platformille, jossa turnaukseen pystyi ilmoittautumaan.

Maksetun mainonnan avulla saavutimme yhteensä yli 540 000 näyttökertaa. Mainonta toimi erityisen hyvin TikTokissa, jossa 1000 näyttökerran hinta (CPM) oli vain 0,57 € ja yhdestä klikkauksesta turnaussivulle maksettiin vain 0,16 €.

Turnauksen tulokset näyttivät hyvältä myös Enhanced Esportsin näkökulmasta. Streamit muun muassa keräsivät yhteensä 17 700 katselijaa, minkä lisäksi turnaukseen ilmoittautui jopa 399 joukkuetta. Perehdy tarkkoihin tuloksiin tästä:

Live streaming (Twitch)

  • Finals streamed for 4 hours
  • 220 average live viewers
  • 3 285 live viewers in total
  • 1 500+ chat messages

Streamer stats

  • 550 average live viewers
  • 17 700 live viewers in total

Esportal platform

  • 399 teams signed up
  • 3200 unique landing page views

Kiinnostaako esports?