Minska – Uusi hyvinvointimedia

Lanseerauksesta suosioon ja verkkokaupan myynnin kasvattamiseen

Asiakas

Minska

Palvelut

Digitaalinen markkinointi ja analytiikka

Hyvinvointimedia Minskan maksetun mainonnan kumppanuus tuottaa tulosta

Minska on hyvinvointimedia ja verkkokauppa, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä ilmaston ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta hyviin valintoihin. Minska antaa lukijoilleen inspiraatiota kasvipohjaiseen ruokaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – tahdosta auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Hyvinvointimedia lanseerattiin lokakuussa 2019 ja vastuullinen verkkokauppa avattiin kesällä 2020. Minskan brändissä ja yrityskulttuurissa on paljon elementtejä, jotka sopivat myös Parceron arvoihin.

Parceron kanssa työskentely on ollut todella sujuvaa, ja kontaktihenkilömme tiimeineen erittäin luotettava ja ketterä. Parceroiden kanssa on ollut mukava tehdä töitä – vauhdikkaassa start up-maailmassa suunnitelmat muuttuu nopeasti ja he ovat ihanan kärsivällisesti palvelleet meitä joustavasti ja ammattimaisesti, kuitenkin tavoitteet tiukasti mielessä.

Henna Perkkiö

Co-founder
Minska

Toteutus

Parcero on ollut mukana kasvattamassa Minskan hyvinvointimediaa ja toiminut maksetun mainonnan kumppanina minska.fi -sivuston lanseerauksesta saakka. Kun uusi verkkopalvelu lanseerattiin, markkinoinnin ensimmäiseksi tavoitteeksi asetettiin sivustoliikenteen kasvu ja yleisön sitouttaminen. Minskan tunnettuutta lähdettiin kasvattamaan sosiaalisen median mainonnan keinoin ja yleisöä ohjattiin hyvinvointimedian sisältöihin Facebookin, Instagramin ja Googlen kautta.

Verkkokaupan avautuessa kesällä 2020, aktiivinen yhteistyö on laajentunut myös verkkokaupan puolelle. Parcero tekee Minskan sosiaalisen median mainontaa tavoitteellisesti kasvattaakseen verkkokaupan myyntiä ja hyvinvointimedian tunnettuutta. Minskan tavoitteena on luoda muutosta ja levittää hyvää ympärilleen, jonka vuoksi Minska halutaan tuoda tunnetuksi erityisesti vastuullisista sisällöistä. Verkkokaupan tuotemainonta on sidottu hyvinvointimedian sisältöihin kuten reseptiikkaan ja artikkeleihin.

Lähes 40% kasvu kuukausittain

Tulokset

Lanseerausvuoden monikanavainen kampanjointi oli tavoitteiden mukaisesti tuloksellista ja sivustoliikenteen kuukausittainen kasvu oli keskimäärin lähes 40 %.

Verkkokaupan tuloksellisuuden mittareina toimivat myynti ja tuottosuhdetavoite (ROAS), joita ollaan pystytty parantamaan jatkuvasti yhteistyön aikana. Yhteistyö jatkuu sosiaalisen median kumppanina myös jatkossa.

Lisää boostia verkko­kauppaan?