Planti

Markkinointi­kumppanuus

Asiakas

Planti Suomi

Palvelut

Konsepti- ja kampanjasuunnittelu, sisällöntuotanto,
digitaalinen mainonta

Kanavat

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median sisältö­markkinoinnista markkinoinnin kumppanuuteen

Olemme tehneet yhteistyötä Plantin kanssa jo useiden vuosien ajan. Mikä sai alkunsa sisältömarkkinoinnista Facebookissa ja Instagramissa on vuosien varrella kasvanut kokonaisvaltaiseksi markkinointikumppanuudeksi. Ja se on kuulkaas mukava juttu se.

Plantin tuotteissa on nimittäin useita asioita, jotka saavat paitsi meidän tiimin hyvälle tuulelle, myös tavoittelemamme kohderyhmän iloiseksi. Ensinnäkin Plantin herkulliset tuotteet valmistetaan Suomen Turussa. Toiseksi ne sopivat vegaaniseen ruokavalioon. Ja kolmanneksi Plantin omistama Kavli-säätiö jakaa kaikki liikevoitot hyväntekeväisyyteen, joita ei laiteta yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Tällaisten viestien ympärille meidän onkin ollut helppo luoda vaikuttavaa, positiivista ja erottuvaa markkinointiviestintää. Reseptit, herkulliset ruokakuvat ja asiakkaiden palautteiden mukaan suunnitellut uutuustuotteet ovat itse asiassa keränneet Plantin seuraajiksi oman fanijoukon, joka iloisesti levittää kauratuotteiden ilosanomaa myös ystävilleen.

Ja se vasta tehokasta markkinointia onkin.

Planti-cooking-havre

Meistä markkinoinnin kumppanisi?