Ladattavat sisällöt

Oppaat markkinoinnin työkaluiksi

Tervetuloa Parceron ladattavien sisältöjen pariin. Olemme koonneet tälle sivulle materiaaleja, joista uskomme olevan jokaiselle markkinoijalle hyötyä. Voit ladata sisällöt ilmaiseksi – jos niiden tai minkä tahansa muun suhteen herää kysymyksiä niin ole rohkeasti yhteydessä.

Taantuman psykologiaa ja strategiat selviytymiseen

On selvää, että markkinoijan on tärkeää ymmärtää kuluttajiin liittyvää psykologiaa ja osattava luovia tietään myös taantumassa.

Me Parcerolla kokosimme oppaan, jotta myös sinä voit ymmärtää paremmin taantumaa. Lataa opas ilmaiseksi alta, ole hyvä!

Avaa tästä opas

Tutustu tekoälyn perustyökaluihin

Tekoäly voi tuntua laajalta ja vaikealta aiheelta, johon on vaikeaa tarttua. Todellisuudessa kyseessä on hyödyllinen työkalu, jota kannattaa opetella käyttämään.

Pidimme parceroille kevyen sisäisen perehdytyksen tekoälyn monipuolisesta hyödyntämisestä, ja sinä voit ladata sen ilmaiseksi alta, ole hyvä.

Avaa tästä tekoälyperehdytys

Midjourney-perehdytys

Tekoäly tulee nyt ryminällä, ja yksi sen keihäänkärki on Midjourney. Midjourney on tekoälyohjelma, joka luo kuvan tekstikuvauksen pohjalta.

Koska tekoälyn kaikenlainen hyödyntäminen on meistä järkevä juttu, pidimme aiheesta tiivistetyn sisäisen perehdytyksen, jonka voit avata ja halutessasi ladata itsellesi ilmaiseksi alta.

Avaa tästä Midjourney-perehdytys

Suuri Generaatio-opas

Laitoimme tärkeimmät suuntaviivat alfoista boomereihin yksiin kansiin ja kutsumme teosta Suureksi Generaatio-oppaaksi.

Käytännössä se on näppärä työkalu kenelle tahansa markkinoijalle, joka haluaa aidosti ymmärtää omaa kohderyhmäänsä. Voit siirtyä oppaaseen ja halutessasi ladata sen ilmaiseksi alta.

Avaa tästä suuri generaatio-opas

TILAA UUTIS­KIRJE!

Saat tiedon uusista oppaista ja muista inspiroivista sisällöistämme suoraan sähköpostiisi.

Lue lisää  Tietosuojasta. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.