Sosiaalinen media

MARKKINOINTI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Kun yrityksesi löytyy sosiaalisesta mediasta, vuorovaikutus kuluttajien kanssa helpottuu. Somesisältöjen avulla voidaan rakentaa brändi-identiteettiä ja tavoittaa laajojakin yleisöjä. Parhaisiin tuloksiin sosiaalisessa mediassa päästään yhdistämällä luovuus ja data sekä strateginen ajattelu.

MITEN LUODAAN HYVÄ SOMESTRATEGIA?

Meiltä taittuvat somemarkkinoinnin parhaat kanavat eli Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest, LinkedIn ja Snapchat. Ja kun maailmaan tupsahtaa potentiaalinen uusi kanava, otamme sen tietenkin ensimmäisenä tutkivan silmän alle.

Mutta miten hallita kanavien kokonaisuutta? Menestymiseen sosiaalisessa mediassa auttaa somestrategia. Me parcerot olemme mestareita luomaan somestrategioita, koska:

  • Valitsemme oikeat kanavat
  • Tunnemme kohderyhmät ja tiedämme mistä ja miten heidät tavoittaa
  • Meillä on sisältönäkemystä ja kyky taikoa luovia somekonsepteja
  • Asetamme kanavakohtaiset tavoitteet ja mittarit niiden seuraamiseksi
  • Meillä on ainutlaatuinen yhdistelmä luovaa osaamista ja digimarkkinoinnin näkemystä

Sosiaalisen median sisällöntuotanto ja mainonta

Meiltä hoituu somestrategian lisäksi myös sisällöntuotanto, yhteisönhallinta, somemainonta, raportointi ja vaikuttajamarkkinointi. Kuluttajia osallistavissa somekampanjoissa tuemme luovaa markkinointiviestintää mainonnalla, tarkoin valituilla vaikuttajilla ja Community Managerin maagisella kosketuksella. Tutustu esimerkiksi Tuplan sosiaalista mediaa hyödyntävään Tupla Stash -kampanjaan.

TUPLA STASH

Loimme nuorta kohderyhmää osallistavan sosiaalisen median Tupla Stash -kampanjan, joka kiteyttää seikkailumielen konseptiin, jossa maksimoidaan sosiaalisen median tavoittavuus ja sitouttavuus.

Tutustu

KAUPPAKESKUS MYLLY

Miten jalkauttaa yrityksesi brändi TikTokiin kohderyhmää puhuttelevilla videosisällöillä? Suunnittelimme ja toteutimme Kauppakeskus Myllylle huikean TikTok-konseptin, joka niittää isosti mainetta myös Raision rajojen ulkopuolella.

Tutustu

Anna mein hoitaa some ja sillöt