Vaikuttaja­markkinointi

VASTUULLISTA JA MONIKANAVAISTA VAIKUTTAJA­MARKKINOINTIA

Parcero on kaikki osapuolet huomioon ottava, vastuullinen ja kokonaisvaltainen vaikuttajamarkkinointia tarjoava toimisto niin brändeille kuin vaikuttajille.

toimiva vaikuttajayhteistyö

Parcero tarjoaa avaimet käteen -vaikuttajamarkkinointia. Olemme Suomen ensimmäinen markkinointiviestintätoimisto, joka toi vaikuttajamarkkinoinnin osaksi monikanavaista ja tunteita herättävää markkinointiviestintää. Olemme tehneet sosiaalisen median vaikuttajien kanssa yhteistyötä jo lähes kymmenen vuotta tarjoten brändeille ja yrityksille räätälöityjä kampanjoita selkeästi määriteltyyn tarpeeseen.

Palvelumme koostuu tarkkaan mietitystä prosessista, jonka avulla saavutamme brändillesi oikeat vaikuttajat, teemme vaikuttajakokemuksesta laadukkaan ja viestistä vaikuttavan.

Integroimme vaikuttajamarkkinoinnin tiiviiksi osaksi yrityksen markkinointiviestintää. Parceron vaikuttajamarkkinointipalvelu sisältää:

  • Brändille sopivien vaikuttajien kartoitus ja esittely sekä valinta yhdessä asiakkaan kanssa
  • Ohjeistus sisällöntuotantoon
  • Yhteistyösopimukset ja -palkkiot
  • Trafikointi ja copytekstit omiin kanaviin
  • Aikataulutus ja projektijohto
  • Raportti yhteistyön tuloksista

Parceron vaikuttajamarkkinoinnin spesialistina toimii Anna Laakso. Anna vastaa asiakkaidemme laadukkaista ja tuloksellisista vaikuttajayhteistöistä. Anna inspiroituu brandmatcheistä ja hyvin tuotetuista kampanjoista, joista hyötyy niin asiakas kuin vaikuttajakin.

Kiinnostaako vaikuttaja-markkinointi?