Vaikuttaja­markkinointi

VASTUULLISTA JA MONIKANAVAISTA VAIKUTTAJA­MARKKINOINTIA

Parcero on kaikki osapuolet huomioon ottava, vastuullinen ja kokonaisvaltainen vaikuttajamarkkinointia tarjoava toimisto niin brändeille kuin vaikuttajille.

Vastuullista vaikuttajamarkkinointia

Vaikuttajamarkkinointi on nopeasti kasvava markkinoinnin osa-alue, joka tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen tavan tavoittaa kohderyhmiään tehokkaasti ja persoonallisesti. Me Parcerolla olemme vastuullisen ja innovatiivisen vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijä. Olemme tehneet sosiaalisen median vaikuttajien kanssa yhteistyötä jo kymmenen vuotta tarjoten brändeille ja yrityksille räätälöityjä kampanjoita selkeästi määriteltyyn tarpeeseen.

Miksi valita vaikuttajamarkkinointi Parcerolta?

Olemme Suomen ensimmäinen markkinointiviestintätoimisto, joka toi vaikuttajamarkkinoinnin osaksi monikanavaista ja tunteita herättävää markkinointiviestintää. Meidän lähestymistapamme on vankka, vastuullinen ja kattaa kaikki osapuolet – niin vaikuttajat kuin bränditkin.

Palvelumme koostuu tarkkaan mietitystä prosessista, jonka avulla saavutamme brändillesi oikeat vaikuttajat, teemme vaikuttajakokemuksesta laadukkaan ja viestistä vaikuttavan. Tarjoamme avaimet käteen -vaikuttajamarkkinointia.

Miten toimiva vaikuttajayhteistyö toteutetaan?

Olemme yhteistyössä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa toteuttaneet tehokkaita ja tarkkaan määriteltyjä kampanjoita, jotka istuvat saumattomasti yhteen brändin tarpeiden kanssa. Tarjoamme palvelua, joka kattaa kaikki vaikuttajakampanjan aspektit – alkaen vaikuttajakartoituksesta, ohjeistuksesta sisällöntuotantoon, sopimusprosesseista, trafikoinnista ja projektinhallinnasta aina raportoinnin ja tulosten analysointiin asti.

Parceron vaikuttajamarkkinointipalvelu sisältää:

  • Brändille sopivien vaikuttajien kartoitus ja esittely sekä valinta yhdessä asiakkaan kanssa
  • Ohjeistus sisällöntuotantoon
  • Yhteistyösopimukset ja -palkkiot
  • Trafikointi ja copytekstit omiin kanaviin
  • Aikataulutus ja projektijohto
  • Raportti yhteistyön tuloksista

Parceron vaikuttajamarkkinoinnin spesialistina toimii Anna Laakso. Anna vastaa asiakkaidemme laadukkaista ja tuloksellisista vaikuttajayhteistöistä. Anna inspiroituu brandmatcheistä ja hyvin tuotetuista kampanjoista, joista hyötyy niin asiakas kuin vaikuttajakin.

Kiinnostaako vaikuttajamarkkinointi? Ota yhteyttä Annaan +358 40 823 1857 tai laita meiliä anna.laakso@parcero.fi

Case Masked Singer Suomi

MTV halusi ilmiöittää Masked Singer Suomen 15–34-vuotiaiden kohderyhmässä, herättää kiinnostusta ohjelmaa kohtaan ja saada heidät ruudun ääreen. Päätimme lähteä luomaan ohjelman lanseerauksen ympärille hypeä vaikuttajasisältöjen kautta. Kampanjaan hyppäsi mukaan neljä makrovaikuttajaa. Lue koko case!

Tutustu

Miten tehdä tuloksellista vaikuttaja­markkinointia?

“Mikään ei vaikuta ihmisiin enemmän kuin luotettavan ystävän suositus. Sosiaalisen median vaikuttajiin on helppo samaistua ja heidät koetaankin usein jopa ystäviksi, mikä on johtanut vaikuttajamarkkinoinnin suureen suosioon.”

Lue blogi

Kiinnostaako vaikuttaja-markkinointi?