Rekry

Looking for new challenges?

Olin Parcerolla töissä reilun vuoden opintojen ohella Digital Marketing Plannerinä. Parcero oli todella joustava ja kehittävä työpaikka opintojen oheen, kun sai soveltaa koulussa opiskeltua teoriaa suoraan käytäntöön. Myös työkaverit olivat mahtavia ja tiimityöskentely Parcerolla oli hauskaa.

Krista Kauhaniemi

Digital Planner

tiimissä kohti markkinoinnin huippua

Parcerolla uuden työntekijän rekrytointi on yksi tärkeimpiä tekijöitä hyvän kulttuurin ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi, ja siksi panostamme siihen erityisen vahvasti.

Haemme joukkoomme ihmisiä, jotka sopivat kulttuuriimme ja nauttivat työskentelystä Parceron kaltaisessa työympäristössä – aitoja parceroja siis!

Emme toivo kenenkään olevan “vain töissä täällä”, vaan haluamme ihmisten kokevan työnsä merkitykselliseksi. Etsimme intohimoisesti omaan kehitykseensä suhtautuvia tiimipelaajia. Me kasvamme nopeasti, joten työntekijöidenkin täytyy osata syleillä muutosta ja innostua uudesta. Liikaa ei voi korostaa myöskään halua tehdä asiakaspalvelutyötä, sillä loppujen lopuksi kyseessä on asiakaspalveluammatti.

Parceron pikkujoulut
Parceron työntekijät ja kulttuuri

Parcerossa

Persoonallinen tiimi

Olemme kaikki oman elämämme Mad Maxeja ja Thelmoja & Louiseja – haluamme jättää jälkemme maailmaan. Suhtaudumme asioihin intohimoisesti niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Parcerolla puhumme usein vastapainosta eli kun tehdään täysillä duunia, tarvitsee myös palautua täysillä. Toisille se tarkoittaa kiipeilyä kalloilla, toisille ahkeraa keikkailua bändin kanssa.

Joustavat työajat

Meillä työnteko perustuu luottamukseen. Jokainen voi aikatauluttaa työnsä vapaasti, kunhan asiat tulee hoidettua sovitusti ja ajallaan. Uskomme, että intohimoiset ihmiset haluavat viedä asioita autonomisesti eteenpäin. Jarkko käy välillä etätöissä Saariselällä, Emilia kaitsee parivuotiasta tyttöänsä ja pitää samalla myyntipalaveria. It’s all good.

Henkilökohtainen kehitys

Me inspiroidumme jatkuvasta itsemme ja asiakkaidemme haastamisesta ja kehittymisestä. Koulutukset, kurssit, kansainväliset messut, valmentajat, kirjallisuus… We got it all, ja jos jotain ei löydy, se hankitaan. Digimaailma ja yhteiskuntamme kehittyvät kovaa vauhtia, emmekä usko, että siinä pysyy mukana ilman kunnon välineitä ja sisäistä motivaatiota oman tekemisen kehittämiseen.

Parcero-marketing-partners-lehdet

Avoimet
paikat

LÄHETÄ HAKEMUS

Avoin hakemus

Mikäli sinua kiinnostavaa työpaikkaa ei ole avoinna, voit jättää avoimen hakemuksen tästä. Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista.

Lähetä avoin hakemus

rekryprosessi

Rekrytointiprosessissa omat työntekijämme hakevat itselleen työkaveria. Työpaikkailmoituksissa pyrimme kuvaamaan mahdollisimman aidosti, millaista työ meillä on.

Parcerolla kaikki rekrytoinnista kiinnostuneet pääsevät tarkastelemaan vastaanotettuja hakemuksia, ja työntekijöillämme on mahdollisuus itse vaikuttaa tulevan kollegansa valintaan. Kannustammekin työnhakijaa tutustumaan yrityksemme kulttuuriin jo hakuprosessin alkuvaiheessa.

Step 1. Team Leadin haastattelu

Haastatteluprosessin ensimmäisessä vaiheessa Team Lead kartoittaa hakijan sopivuutta yrityskulttuuriimme. Haastattelun tarkoitus on tarjota selkeä ja rehellinen kuva tulevan työn ja työympäristön luonteesta. Näin varmistetaan, että molemmilla osapuolilla on yhtenäinen näkemys työtehtävistä, kulttuurista ja toimintatavoista. 

STEP 2. tutustuminen kollegoihin

Toinen vaihe on laajempi käytännönläheinen haastattelu, jossa hakija ja tulevat kollegat tapaavat ja pääsevät tutustumaan toisiinsa. Tarkoituksena on Parceron näkökulmasta pohtia, millaista olisi työskennellä kyseisen henkilön kanssa – tuntuuko yhteistyö mielekkäältä ja vaikuttaako henkilö sopivalta Parceron tiimiin. Haastattelun aikana hakijalla teetetään erilaisia käytännön tehtäviä, jotta saadaan muodostettua käsitys hänen osaamisestaan.

Step 3. työsopimuksen allekirjoitus ja perehdytys

Kolmannessa vaiheessa hiomme työsopimuksen yksityiskohdat ja muut käytännön asiat kuntoon yhdessä hakijan kanssa. Keskustelemme jo rekrytointiprosessin aikana hakijan ammatillisista kehittymistoiveista ja mielenkiinnon kohteista.

Perehdytys alkaa Parcerolla ennen haastatteluprosessia, kun henkilö tutustuu Parceroon somessa ja työntekijöidemme tarinoihin rekrysivuilla. Työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen uudelle työntekijä osallistuu perehdytysviikolle ja hänelle annetaan Parceron Handbook -nimellä kulkeva opas, jonka tarkoituksena on tutustuttaa henkilö etenkin yrityksen kulttuuriin.

Step 4. Seurantatapaamiset

Uuden työntekijän kanssa järjestetään parin kuukauden välein työn aloittamisen jälkeen seurantatapaamisia, joissa varmistetaan että kaikki sujuu suunnitellusti. Uusi työntekijä saa myös itselleen sisäisen mentorin ja pääsee mukaan Parceron normaaliin kehityskeskustelusykliin, jossa hänellä on keskusteluja mentorinsa kanssa säännöllisesti.

Älä enää aikaile