Rekry

htäimessä uusi ura?

Parcerolla panostamme uuden työntekijän rekryyn erityisellä intohimolla, koska se on yksi tärkeimpiä askeleita toimivaan kulttuuriin ja asiakastyytyväisyyteen. Haemme joukkoomme ihmisiä, jotka sopivat ja tuovat oman lisänsä Parceron avoimeen yrityskulttuuriin – eli aitoja ja autenttisia parceroita!

Emme tahdo kenenkään olevan “vain töissä täällä” vaan toivomme ihmisten kokevan työnsä ja työyhteisönsä merkitykselliseksi. Me kasvamme vauhdilla, ja siksi myös työntekijöiden on osattava syleillä muutosta, innostua uudesta ja suhtautua intohimoisesti omaan kehitykseen.

PCR ryhmäkuva 2022

Mutta olkaamme rehellisiä: aidon parceron tekee paitsi viehätys kehittymiseen myös aito rakkaus luovuuden ja datan liittoon. Meillä kummankin puolen ammattilaiset nimittäin istuvat saman katon alla ja tekevät työnsä aina asiakaslähtöisesti tiiviissä yhteistyössä.

Ja mikä parasta, meillä ihmiset välittävät toisistaan ihan todistetusti. Täällä jokaisen panos on taatusti yhtä tärkeä rodusta, sukupuolesta ja iästä riippumatta – vastuuta luotetaankin niin 20 vuoden konkareille kuin uraansa aloitteleville työntekijöille. (Great Place to Work 2022)

Tunsitko jo sisäisen parcerosi heräävän? Kurkkaa alta rekryt tai heitä meille avoin hakemus!

Avoimet
paikat

LÄHETÄ HAKEMUS

Avoin
hakemus

Tiedätkö olevasi täydellinen parcero? Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista, joten jos sinulla on markkinoinnillisia kykyjä joita asiakkaamme mielestäsi tarvitsevat, heitä avointa hakemusta tulille!

Lähetä avoin hakemus »

Avoin hakemus Art Director / Creative

Haemme mahtavaan jengiimme jatkuvasti huipputyyppejä. Otamme mielellämme vastaan hakemuksia erityisesti nimikkeellä Art Director / Creative. Jos olet ammattitaitoinen tyyppi, jolta löytyy kokemusta visuaalisen mainonnan tekemisestä, laita meille hakemus!

Lähetä avoin hakemus »

Avoin hakemus Copywriter / Creative

Etsimme jatkuvasti luovaan tiimiimme uusia kykyjä, erityisesti idearikasta Copywriter / Creativea. Jos pääsi pulppuaa päräyttäviä markkinointiviestinnän konsepteja, brändikiteytyksiä ja sanaleikkejä, pistä näppis laulamaan!

Lähetä avoin hakemus »

Lupaamme sinulle

Joustavan työajan ja -paikan

Avoin työnteko perustuu luottamukseen. Meillä jokainen saa valita työskentelypaikkansa ja aikatauluttaa työnsä vapaasti, kunhan hommat tulee tehtyä sovitusti. Intohimoiset ihmiset tekevät työnsä autonomisesti – Robert tykittää konseptia Kroatiassa, Emilia kaitsee lapsia ja pitää samalla myyntipalaveria. It’s all good.

Henkilökohtaisen kehittymisen

Inspiroidumme itsemme ja asiakkaidemme jatkuvasta haastamisesta. Koulutukset, kurssit, valmentajat, kirjallisuus… We got it all – ja jos jotain ei löydy, se hankitaan. Digimaailma ja yhteiskunta kehittyvät hillitöntä tahtia, eikä mukana pysy ilman kunnon välineitä ja sisäistä motivaatiota oman työn kehittämiseen.

Persoonallisen tiimin

Olemme kaikki oman elämämme Thelmoja ja Louiseja. Haluamme jättää jäljen maailmaan ja suhtaudumme asioihin intohimoisesti niin töissä kuin vapaa-ajalla: kun töitä tehdään täysillä, pitää myös palautua täysillä. Toisille se tarkoittaa kiipeilyä kallioilla, toisille omaa DJ-keikkaa.

Kaiken kukkuraksi tarjoamme

 • mahdollisuuden organisoida työtä elämäsi ehdoilla
 • rehdin palkan ja bonusohjelman
 • laajan työterveyshuollon (sis. työterveyspsykologi)
 • laajan liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun (ePassi)
 • työsuhdepyöräedun
 • kattavan, yleisiä työehtosopimuksia paremman vanhempainvapaan aikaisen palkanmaksun
 • koulutuksia ja sisäisiä tapahtumia
 • hierontatuolin hivelyä Turun toimistolla
 • ergonomiset työpisteet
 • valoisan toimiston Helsingin Kalliossa
 • uudet toimistotilat jokirannassa Turussa

rekryprosessi

Rekryissä meidän omat työntekijämme etsivät itselleen uutta työkaveria. Jotta löytäisimme oikean tyypin juuri meidän työporukkaamme, kuvaamme jo työilmoituksissa mahdollisimman aidosti ja osuvasti, millaista Parcerolla työskentely on. Kannustamme työnhakijaa myös itse tutustumaan kulttuuriimme jo hakuprosessin alkuvaiheessa.

Step 1. Team Leadin haastattelu

Haun ensimmäisessä vaiheessa mahdollisesti tulevan tiimisi Team Lead kartoittaa sinun sopivuuttasi yrityskulttuuriin. Haastattelun tavoite on tarjota rehellinen kuva työn luonteesta ja varmistaa, että meillä on yhtenäinen näkemys tehtävistäsi, kulttuurista ja toimintatavoista.

STEP 2. kollegoihin TUTUSTUMINEN

Toisen vaiheen käytännönläheinen haastattelu päästää sinut ja mahdollisesti tulevat kollegat tutustumaan toisiinne. Näin voimme Parceron näkökulmasta tunnustella, millaista kanssasi työskentely voisi olla ja olisitko sopiva palanen meidän tiimiimme. Haastattelussa sinulla teetetään myös erilaisia käytännön tehtäviä, jotta saamme käsityksen myös osaamisestasi.

Step 3. työsopimuksen allekirjoitus ja perehdytys

Kolmannessa vaihessa viilaamme työsopparin yksityiskohdat kuntoon ja päästämme sinut viimein muiden parceroiden pariin! Perehdytys työhön on alkanut itsenäisesti Parceron kanavissa jo ennen koko prosessia, ja haastatteluissa on käyty läpi omat kehitystoiveesi sekä mielenkiinnon kohteesi. Kun sopimukset on allekirjoitettu, alkaa virallinen perehdytys sekä uusien työkavereidesi että Parcero Handbook -oppaan tukemana.

Step 4. SEURANTA

Uuden parceron kanssa järjestetään parin kuukauden välein seurantatapaamisia, joissa varmistetaan, että kaikki sujuu suunnitellusti. Työntekijänä saat tiimisi Team Leadista myös oman mentorin ja pääset mukaat Parceron säännölliseen kehityskeskustelusykliin.

Älä enää aikaile

TILAA UUTIS­KIRJE!

LUE LISÄÄ  TIETOSUOJASTA. VOIT LOPETTAA TILAUKSEN KOSKA TAHANSA.