Kulttuuri

Yritys­kulttuuri rakentuu parceroista

Moderniin työhön kuuluu vapaus päättää omasta työskentelystä ja mahdollisuus vaikuttaa aidosti omaan työnkuvaan, tavoitteisiin ja tiimiin. Käskyjä jakelevien pomojen aika joutaakin historiaan, sillä meillä jokainen parcero johtaa organisaatiota omalla esimerkillään.

Parceron yrityskulttuuri – Heli Saine

Meillä kunnioitetaan itseohjautuvaa työtä, jossa kaikki saavat itse suunnitella ajankäyttöään. Jatkuva kehittyminen onkin yksi keskeisimmistä arvoistamme, eli kuuntelemme parceroiden toiveita herkällä korvalla. Meillä ja meidän kanssamme on tietty aina turvallista tehdä töitä – yllätyksellisyyden jätämme suosiolla luoviin toteutuksiin!

Johanna Muukkonen

Project Manager
Parcero

Itseohjautuvasta organisaatiosta kohti ryhmäohjautuvuutta

Olemme suomalaisen itseohjautuvuuden mallioppilaita. Todellisuudessa haluamme kuitenkin puhua ryhmäohjautuvasta organisaatiosta ja avoimesta kommunikaatiokulttuurista, jossa jokaisella on mahdollisuus osallistua yhteiseen päätöksentekoon ja kehitykseen.

Parcero tarkoittaa ystävää

Parcero on kolumbialainen slangisana, joka tarkoittaa hyvää ystävää. Parceroiden välillä on vahva luottamus- ja ystävyyssuhde, jonka ansiosta yhteisömme on sitoutunut hyvin tiiviiksi. Tekoälyn kaudella rehellisyyden ja empatian kaltaiset ihmisyyden taidot ovatkin arkemme tärkeimpiä taitoja, jotka ohjaavat työtämme kohti avointa kommunikaatiota.

Lue myös: Miksi valita markkinointikumppaniksi Parcero?

Parceron toimiston viherhuone

Vahvalla arvopohja kaiken perustana

Markkinointi on palkkasoturin hommaa, jolla voidaan edistää hyviä ja huonojakin päämääriä. Rajanveto näiden välillä voi joskus olla hankalaa, mutta me olemme sitoutuneet hyvisten puolelle – toimistollamme panostetaan siis töihin, jotka tukevat vahvaa arvopohjaamme.

ARVOMME

Rohkeus

Tarvitsemme rohkeutta, jotta voimme rikkoa rajoja, luoda uutta sekä haastaa toisiamme ja asiakkaitamme kohti parempia tuloksia.

Rehellisyys

Olemme aina rehellisiä ja avoimia toisillemme, jotta voimme parantaa omaa, kollegan, organisaation, yhteistyökumppanien ja asiakkaiden toimintaa.

Empaattisuus

Meillä empaattisuus tarkoittaa toisten huomioimista kokonaisvaltaisesti ja rakkaudella – unohtamatta uskallusta olla eri mieltä muiden parceroiden kanssa.

Jatkuva kehittyminen

Markkinat muuttuvat ja me sen mukana. Suhtaudumme uuden oppimiseen intohimoisesti, jotta voisimme olla yhä parempia ammattilaisia ja ihmisiä.

Tarkemmin työskentelyämme ohjaavat missio, visio ja arvot avataan kulttuurikäsikirjassa, joka on koostettu oppaaksi työntekijöillemme. Kurkista kulttuurikäsikirjaan!

ihin Parcerolle?