Digimarkkinointi, Media ja analytiikka

Tunteita, tunnettuutta ja liidejä

Autamme asiakkaitamme rakentamaan brändimielikuvaa, lisäämään tunnettuutta, hankkimaan uusia liidejä ja tekemään myyntiä. Yhdistämme tunteita herättävät luovat sisällöt, kohderyhmät ja alustoilta saatavan datan.

Koska markkinoijan on yhä vaikeampi erottua viestitulvasta ja mainosväsymys kiusaa kuluttajia, ratkaisevassa roolissa on mainosten luova sisältö. Nyt on aika keskittyä toimivan digistrategian tekemiseen ja luovaan sisältöön. Meillä mediat ja luovuus keskustelevat keskenään.

VAIKUTTAVUUTTA MONIKANAVAISella markkinoinnilla OSTOPOLUN ERI VAIHEISsa

Vaikuttavan markkinointiviestinnän lähtökohtana on taitaa yhtenäisesti koko asiakkaan ostopolku: bränditunnettuus, tuotetietoisuus, oston harkinta, myynnin aktivointi ja nurturointi. Saat meiltä tämän kokonaisuuden saumattoman hallinnan. Jos tekemiseltä puuttuu suunta, voimme aloittaa yhteistyön digistrategian luomisella.

Digitaalisen markkinoinnin osaamisemme on alan huippuluokkaa, mutta ymmärrämme hyvin myös offline-mediat – viemme viestin strategisesti valittuihin kanaviin ja asiakkaan ostopolun eri vaiheisiin optimoiduin sisällöin.

Case Talliosake

Vahvalla liidituotannolla vipinää bisnekseen. Tutustu digimarkkinoinnin jatkuvaan kumppanuuteen!

Katso tulokset

TAVOITEJOHDETTUA MARKKINOINTI­VIESTINTÄÄ

Tuloksellisessa markkinoinnissa markkinoinnin tavoitteet ja toimenpiteet ovat linjassa liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Toimimme tavoitejohdetusti asiakastarpeisiin jalostamaamme tavoitejohtamisen mallia (OKR) hyödyntäen. Selkeiden tavoitteiden pohjalta luoduilla ja asiakaspolun eri vaiheisiin optimoiduilla sisällöillä saadaan 10 X vaikuttavuutta. Sisältöjen muokkaus, A/B-testaus eri kanavissa ja retrot mahdollistavat kirkkaat, erottuvat ja vaikuttavat ideat sekä ytimekkäät viestit.

Monikanavainen kasvumarkkinointi yhdistää luovuuden, datan ja liiketoiminnan niin, että markkinointiviestinnän tekeminen on ketterää, tehokasta ja vaikuttavaa. Kehitämme yhteistyötä jatkuvasti eteenpäin oppimamme perusteella. Hyödynnämme viikko- ja kuukausitason seurantamalleja ja toimimme aina läpinäkyvästi. Näin takaamme tuloksellisuuden sekä kasvun.

PARCERO <3 DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Teemme tuloksellisesti hakukonemarkkinointia ja somemainontaa mm. TikTokissa, Instagramissa, Facebookissa, LinkedInissä, Pinterestissä ja Snapchatissa.

Lue lisää somemainonnasta

Olemme virallinen Google Partner ja teemme tuloksellisesti hakukonemarkkinointia sisältäen maksetun mainonnan ja hakukoneoptimoinnin. Meillä on vahva osaaminen eri sosiaalisen medioiden alustoilla ja palvelupalettiimme kuuluu lisäksi ohjelmallisesti ostettu mainonta. Lisäksi hyödynnämme tekoälyn, automaation ja teknologian tarjoamat mahdollisuudet.

ETSITKÖ DIGITAALISEN MARKKINOINNIN KUMPPANIA?
OTA YHTEYTTÄ SUORAAN ANTTIIN TAI MONAAN!

Ota yhteyttä!

Antti
Jokela

CEO, Co-founder

+358 50 362 1744
Mona
Markkanen

Client Manager,
Team Lead Digital Marketing Solutions

+358 40 732 4656

Asian­tuntijat

Tero Fagerström

Digital Marketing Strategist

Sini
Ketonen

Digital Marketing Specialist

Julia
Helenius

Digital Marketing Specialist

Eveliina
Nygrén

Digital Marketing Specialist

Ali
Achek

Digital Marketing Specialist

Tiina
Raittinen

Senior Digital Marketing Specialist
Äitiyslomalla

Kaipaatko parempia tuloksia?