Digitaalinen markkinointi ja analytiikka

Tuloksellista asiakashankintaa ja mitattavaa kasvua digitaalisella markkinoinnilla

Haluatko tehdä lisää myyntiä tai luoda parempaa brändimielikuvaa? Digitaalisella markkinoinnilla autamme sinua tavoittamaan yrityksesi potentiaaliset asiakkaat ja luomaan liiketoiminnallesi mitattavaa kasvua. Saamme yrityksesi näkymään sen kohderyhmien arjessa tulosten kannalta otollisimpaan aikaan, oikeissa kanavissa kuten esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, Googlessa ja display-verkostoissa.

Parceron toimiston viherhuone
Mona Markkanen

Digimarkkinoinnissa Yhdistämme luovuuden ja datan

Parhaisiin tuloksiin pääsemme markkinointiviestinnällä, jossa digitaalinen markkinointi yhdistetään strategiseen ajatteluun ja luoviin ratkaisuihin. Tarjoammekin ainutlaatuisen paketin digitaalista ja tunteita herättävää markkinointiviestintää, sillä kattomme alla työskentelee vierekkäin niin copywriterit, art directorit kuin digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset.

Miksi valita Parcero digitaalisen markkinoinnin kumppaniksi?

Digitaalisen markkinoinnin tiimissämme lähes jokaisella parcerolla on noin kymmenen vuoden kokemus tuloksellisesta markkinoinnista usealta eri toimialalta. Ammattilaisemme takaavatkin yrityksellesi konkreettisia onnistumisia – olipa tavoitteesi sitten laaja näkyvyys mediassa, laadukas ja vakaa liidien virta tai suora myynti verkkokaupassa.

Kanavat ja työkalut

Google Ads

Google-mainonnan ratkaisuilla tavoitamme asiakkaasi oikealla viestillä oikeaan aikaan eri puolilla verkkoa. Olipa sitten kyseessä bränditunnettuuden kasvattaminen, ostoharkintaan vaikuttaminen tai suora myynti.

Lue lisää

Analytiikka

Verkkosivun ja mainonnan analytiikka tulee saattaa tasolle, että määriteltyjä tavoitteita pystytään mittaamaan mahdollisimman tarkasti. Tällöin kampanjoiden todellinen vaikutus liiketoiminnalle pystytään todentamaan ja toimintaa kehittämään tuloksien perusteella.

Lue lisää

LinkedIn-mainonta

LinkedIn-mainonta on yksi B2B-markkinoijan tärkeimmistä markkinoinnin kanavista. Mainonnan teho LinkedIn:ssa perustuu kohdeyleisön tarkkaan kohdentamiseen.

Lue lisää

Facebook- ja Instagram-mainonta

Somessa luot tunnettuutta, sitoutat kohderyhmäsi brändiisi ja teet tulosta. Tavoita eri kohderyhmät tehokkaasti siellä, jossa he viettävät aikaa.

Lue lisää

TikTok-mainonta

TikTokissa tavoitat erityisesti nuoret kuluttajat. Kanavassa menestystä saavat erityisesti omaperäiset, erottuvat ja nopeatemposet sisällöt.

Lue lisää »

Pinterest-mainonta

Pinterest on täynnä visuaalisesti näyttävää sisältöä. Käyttäjät etsivät Pinterestistä ideoita ja inspiraatiota. Kanavassa pääsee vaikuttamaan kuluttajan valintoihin sekä tietoisuus- että harkintavaiheessa.

Lue lisää »

Ohjelmallinen display

Display-mainonnan ansiosta tavoitat potentiaaliset asiakkaasi riippumatta siitä, viettävätkö he aikaansa mobiililaitteella, tietokoneella vai vuoroin molemmissa.

Lue lisää

Kaipaatko parempia tuloksia?