Media ja analytiikka

10 X KASVUA TUNTEILLA JA TUNNETTUUDELLA

Älykkään mainonnan yksikkömme Parcero Media ja Analytiikka yhdistää tunteita herättävät luovat sisällöt, kohderyhmät ja alustoilta saatavan datan. Autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa brändimielikuvaa, lisäämään tunnettuutta, hankkimaan uusia liidejä ja tekemään myyntiä. Meillä mediat ja luovuus keskustelevat keskenään.

TAVOITEJOHDETTUA MARKKINOINTI­VIESTINTÄÄ

Kasvumarkkinoinnissa markkinoinnin tavoitteet ja toimenpiteet ovat linjassa liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Toimimme tavoitejohdetusti asiakastarpeisiin jalostamaamme tavoitejohtamisen mallia (OKR) hyödyntäen.

Todennamme tekemisemme vaikuttavuuden datalla ja kehitämme yhteistyötä jatkuvasti eteenpäin oppimamme perusteella. Hyödynnämme viikko- ja kuukausitason seurantamalleja ja toimimme aina läpinäkyvästi. Näin takaamme tuloksellisuuden sekä kasvun.

MONIKANAVAISTA VAIKUTTAVUUTTA OSTOPOLUN ERI VAIHEISIIN

Vaikuttavan markkinointiviestinnän lähtökohtana on taitaa yhtenäisesti koko asiakkaan ostopolku: bränditunnettuus, tuotetietoisuus, oston harkinta, myynnin aktivointi ja nurturointi. Saat meiltä tämän kokonaisuuden saumattoman hallinnan. Tutustu monikanavaisen kasvumarkkinoinnin palveluun.

Digitaalisen markkinoinnin osaamisemme on alan huippuluokkaa, mutta ymmärrämme hyvin myös offline-mediat – viemme viestin oikeisiin kanaviin ja asiakkaan ostopolun eri vaiheisiin optimoiduin sisällöin.

Osana mediasuunnitelmaa pystymme etsimään myös kohderyhmääsi puhuttelevat vaikuttajat todistetusti alan kovimmalla näkemyksellä.

PARCERO <3 DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Olemme virallinen Google Partner ja teemme tuloksellisesti hakukonemarkkinointia sisältäen maksetun mainonnan ja hakukoneoptimoinnin. Meillä on vahva osaaminen eri sosiaalisen medioiden alustoilla sekä automaation parissa. Teemme jatkuvasti somemainontaa mm. Instagramissa, TikTokissa, Facebookissa, LinkedInissä, Pinterestissä ja Snapchatissa. Palvelupalettiimme kuuluu lisäksi ohjelmallisesti ostettu mainonta.

Kanavat ja työkalut

Google Ads

Google-mainonnan ratkaisuilla tavoitamme asiakkaasi oikealla viestillä oikeaan aikaan eri puolilla verkkoa. Olipa sitten kyseessä bränditunnettuuden kasvattaminen, ostoharkintaan vaikuttaminen tai suora myynti.

Lue lisää

Analytiikka

Verkkosivun ja mainonnan analytiikka tulee saattaa tasolle, että määriteltyjä tavoitteita pystytään mittaamaan mahdollisimman tarkasti. Tällöin kampanjoiden todellinen vaikutus liiketoiminnalle pystytään todentamaan ja toimintaa kehittämään tuloksien perusteella.

Lue lisää

LinkedIn-mainonta

LinkedIn-mainonta on yksi B2B-markkinoijan tärkeimmistä markkinoinnin kanavista. Mainonnan teho LinkedIn:ssa perustuu kohdeyleisön tarkkaan kohdentamiseen.

Lue lisää

Facebook- ja Instagram-mainonta

Somessa luot tunnettuutta, sitoutat kohderyhmäsi brändiisi ja teet tulosta. Tavoita eri kohderyhmät tehokkaasti siellä, jossa he viettävät aikaa.

Lue lisää

TikTok-mainonta

TikTokissa tavoitat erityisesti nuoret kuluttajat. Kanavassa menestystä saavat erityisesti omaperäiset, erottuvat ja nopeatemposet sisällöt.

Lue lisää »

Pinterest-mainonta

Pinterest on täynnä visuaalisesti näyttävää sisältöä. Käyttäjät etsivät Pinterestistä ideoita ja inspiraatiota. Kanavassa pääsee vaikuttamaan kuluttajan valintoihin sekä tietoisuus- että harkintavaiheessa.

Lue lisää »

Ohjelmallinen display

Display-mainonnan ansiosta tavoitat potentiaaliset asiakkaasi riippumatta siitä, viettävätkö he aikaansa mobiililaitteella, tietokoneella vai vuoroin molemmissa.

Lue lisää

Kaipaatko parempia tuloksia?