Konseptit ja kampanjat

Luovaa vaikuttavuutta

Me teemme tunteita herättäviä, monikanavaisia markkinointiviestinnän konsepteja ja kampanjoita, jotka edistävät strategiaasi, herättävät brändisi henkiin ja rakentavat myyntiä niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä.

Tiimimme pensselistä syntyvät muun muassa monikanavaiset sosiaalisen ja perinteisen median yhdistävät kampanjat, luovat konseptit, luovuuden ja datan yhdistävät tulokselliset digikampanjat, pakkauksiin asti jalkautuvat kaupalliset ideat, mainosvideot, ulkomainonta- tai printtikampanjat – siis ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka erottuvat.

Millainen on hyvä markkinoinnin konsepti?

Hyvä konsepti näkyy juuri oikeissa kanavissa ja tavoittaa siten juuri sinun brändisi kohderyhmän. Hyvä markkinoinnin konsepti näkyy, jää mieleen ja palvelee kohderyhmääsi. Hyvään konseptiin sisältyy selkeät tavoitteet, kirkas idea, huippuunsa hiotut sisällöt ja jalkautussuunnitelma, joka kattaa ostopolun kaikki vaiheet. Kas näin.

VALOKUITUNEN – PÄRJÄILLÄÄN

Valokuitunen lähestyi meitä mielenkiintoisen haasteen kanssa: miten vastaamme myyntitilanteissa usein kuultavaan, perisuomalaiseen lausahdukseen: “kyllä mä tällä nykyiselläkin pärjään.” Vastasimme haasteeseen timanttisella kampanjalla.

Tutustu kampanjaan

TUPLA STASH – THE ADVENTURE GAMES

Loimme Tupla Stashista ison tarinallisen seikkailupelin The Adventure Games, joka sisälsi kolme erilaista peliä ja tarinaa – keskiössä Tuplan seikkailullisuus ja rouheat uutuustuotteet. Syntyi eeppinen seikkailu joka pisti kohderyhmälle vipinää kinttuun.

Tutustu kampanjaan

FONUM – PYSÄYTETÄÄN PUHELIMIEN LIIKAKANSOITUS

Maailman puhelintilanne on kestämätön: vanhat puhelimet hylätään jätteenä ja uudet vaativat resursseja, joita ei ole riittävästi. Käytettyjen puhelimien myynti- ja korjausbisnes kasvaa kuitenkin kovaa tahtia. Pyöräytimme kaikesta tästä upean kampanjan Fonumille.

Tutustu kampanjaan

TAVOITTELETKO TUNTEITA JA TULOKSIA?