Palvelut

Yhdistämme luovuuden ja datan

Creative Growth Marketing Agency

Me teemme strategiseen ymmärrykseen pohjautuvaa, tunteita herättävää markkinointiviestintää. Todennamme kaiken tekemisemme vaikuttavuuden datalla.

Parceron ryhmäkuva 2020

Palvelut

Strategian toiminnallistaminen

Räätälöimme kaikki markkinointiviestinnän palvelumme liiketoimintasi tavoitteiden, strategian ja vision mukaisiksi. Näin varmistamme, että meiltä saamasi palvelu on aina tavoitteellista ja tuottavaa.

Lue lisää

Brändin määrittely ja identiteetti

Jotta brändin parissa työskentelevät voivat tehdä yhdenmukaista brändityötä, sen pitää olla määritelty ja dokumentoitu selkeästi ja innostavasti – niin, että kaikille on timantin kirkasta, miksi brändi on olemassa ja mitä se edustaa.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän konseptit ja kampanjat

Sykähdytä, ilahduta ja raivostuta! Luovat suunnittelijamme häkellyttävät yleisösi juuri niin kuin markkinointistrategiasi vaatii. Toimimme aina yhteistyössä kanssasi, jotta yritykseksi sielu pysyy kirkkaana rohkeimmissakin mainoskampanjoissa.

Lue lisää

Digitaalinen markkinointi ja analytiikka

Haluatko tehdä lisää myyntiä tai luoda parempaa brändimielikuvaa? Digitaalisella markkinoinnilla autamme sinua tavoittamaan yrityksesi potentiaaliset asiakkaat ja luomaan liiketoiminnallesi mitattavaa kasvua.

Lue lisää

Sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi

Parcero on yksi Suomen ensimmäisistä sosiaalisen median markkinointia tehneistä toimistoista. Erikoisosaamistamme sosiaalisen median markkinoinnissa ovat osallistavat ja yhteisölliset kampanjat, jotka ammentavat sosiaalisen median sosiaalisesta luonteesta.

Lue lisää

Koulutukset

Mikäli kaipaat apua mm. sisältöstrategian laadinnassa, sosiaalisen median markkinoinnissa, analytiikassa, kasvumarkkinoinnissa tai verkkomyynnissä, on koulutus tai workshop sopiva vaihtoehto.

Lue lisää

TAVOITTELETKO TULOKSIA?