Palvelut

Yhdistämme luovuuden ja datan

Creative Growth Marketing Agency

Me teemme strategiseen ymmärrykseen pohjautuvaa, tunteita herättävää markkinointiviestintää. Todennamme kaiken tekemisemme vaikuttavuuden datalla.

Miksi valita Parcero yhteistyökumppaniksi? Tutustu ainutlaatuiseen toimintamalliimme.

LUE LISÄÄ

Palvelut

Brändin määrittely ja identiteetti

Parcero auttaa luomaan yrityksesi, työntekijöidesi ja sidosryhmiesi yhteisluomuksena kiinnostavan brändin. Mutta miksi brändiin kannattaa panostaa? Koska vahva brändi ja selkeä viestintätapa tuottavat arvoa, luovat tunnettuutta, kasvattavat myyntiä ja kehittävät työnantajamielikuvaa.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän konseptit ja kampanjat

Sykähdytä, ilahduta ja raivostuta! Luovat suunnittelijamme häkellyttävät yleisösi juuri niin kuin markkinointistrategiasi vaatii. Toimimme aina yhteistyössä kanssasi, jotta yritykseksi sielu pysyy kirkkaana rohkeimmissakin mainoskampanjoissa.

Lue lisää

Media ja analytiikka

Haluatko tehdä lisää myyntiä tai luoda parempaa brändimielikuvaa? Digitaalisella markkinoinnilla autamme sinua tavoittamaan yrityksesi potentiaaliset asiakkaat ja luomaan liiketoiminnallesi mitattavaa kasvua.

Lue lisää

Monikanavainen kasvumarkkinointi

Parceron MUCHA GROWTH as a Service on palvelu, joka mahdollistaa luovuuden, datan ja liiketoiminnan yhdistämisen niin, että markkinointiviestinnän tekeminen on ketterää, tehokasta ja vaikuttavaa.

Lue lisää

Sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi

Parcero on yksi Suomen ensimmäisistä sosiaalisen median markkinointia tehneistä toimistoista. Erikoisosaamistamme sosiaalisen median markkinoinnissa ovat osallistavat ja yhteisölliset kampanjat, jotka ammentavat sosiaalisen median sosiaalisesta luonteesta.

Lue lisää

Vaikuttajamarkkinointi

Parcero tarjoaa avaimet käteen -vaikuttajamarkkinointia. Olemme tehneet sosiaalisen median vaikuttajien kanssa yhteistyötä jo lähes kymmenen vuotta tarjoten brändeille ja yrityksille räätälöityjä kampanjoita selkeästi määriteltyyn tarpeeseen.

Lue lisää

TAVOITTELETKO TULOKSIA?