Palvelut

Yhdistämme luovuuden ja datan

Me teemme strategiseen ymmärrykseen pohjautuvaa, tunteita herättävää markkinointiviestintää. Todennamme kaiken tekemisemme vaikuttavuuden datalla.

Miksi valita Parcero yhteistyökumppaniksi? Tutustu ainutlaatuiseen toimintamalliimme.

LUE LISÄÄ

Palvelut

Brändin rakentaminen ja brändiuudistus

Autamme luomaan yrityksesi, työntekijöidesi ja sidosryhmiesi yhteisluomuksena kiinnostavan brändin. Mutta miksi brändiin kannattaa panostaa? Koska vahva brändi ja selkeä viestintätapa tuottavat arvoa, luovat tunnettuutta, kasvattavat myyntiä ja kehittävät työnantajamielikuvaa.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän konseptit ja kampanjat

Sykähdytä, ilahduta ja raivostuta! Luovat suunnittelijamme häkellyttävät yleisösi juuri niin kuin markkinointistrategiasi vaatii. Toimimme aina yhteistyössä kanssasi, jotta yritykseksi sielu pysyy kirkkaana rohkeimmissakin mainoskampanjoissa.

Lue lisää

Digimarkkinointi, media ja analytiikka

Haluatko tehdä lisää myyntiä tai luoda parempaa brändimielikuvaa? Tarjoamme monikanavaista online ja offline -mediat yhdistävää kasvumarkkinointia. Autamme sinua tavoittamaan yrityksesi potentiaaliset asiakkaat ja luomaan liiketoiminnallesi mitattavaa kasvua.

Lue lisää

Sosiaalinen
media

Kun yrityksesi löytyy sosiaalisesta mediasta, vuorovaikutus kuluttajien kanssa helpottuu. Somesisältöjen avulla voidaan rakentaa brändi-identiteettiä ja tavoittaa laajojakin yleisöjä. Meiltä saat avun onnistumiseen sosiaalisessa mediassa – aina somestrategiasta yhteisönhallintaan.

Lue lisää

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on tunnettuuteen ja sitouttamiseen tähtäävää jatkuvaa markkinointia, jossa kohderyhmä huomioiden luodaan brändille sopivaa, lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Meiltä saat sisältömarkkinointia sosiaalisesta mediasta natiivimainontaan.

Lue lisää

Verkkosivut

Harkiten toteutetut verkkosivut palvelevat erityisesti asiakastasi, mutta myös hakukoneita. Me tarjoamme brändiuudistuksen yhteydessä yrityksellesi sujuvasti myös verkkosivujen toteutuksen.

Lue lisää

Vaikuttajamarkkinointi

Tarjoamme vaikuttajamarkkinointia avaimet käteen -periaatteella. Olemme tehneet sosiaalisen median vaikuttajien kanssa yhteistyötä jo lähes kymmenen vuotta tarjoten brändeille ja yrityksille räätälöityjä kampanjoita selkeästi määriteltyyn tarpeeseen.

Lue lisää

TAVOITTELETKO TULOKSIA?