22.10.2021

Parcero laajensi omistuspohjaansa – luova johtaja Jarkko Toijonen osakkaaksi

Parcero

Luova kasvumarkkinointitoimisto Parcero on saanut uuden omistajan, kun yrityksen luova johtaja Jarkko Toijonen on aloittanut uutena osakkaana.

– Parcerossa minua viehättävät erityisesti yrityskulttuuri ja ihmiset. Henkilöstöä osallistetaan laajasti ja kaikilla on mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin. Parcerolla yhdistyvät myös hienolla tavalla luovuus sekä digitaalisuus ja työtä tehdään tiiviisti yhdessä. Luovan kilpailukyvyn kehittäminen entisestään on tärkeä tavoite sekä minulle henkilökohtaisesti että yritystasolla, Toijonen kertoo ja jatkaa:

– Parcero on viime vuosina kasvanut alalla vakavasti otettavaksi haastajaksi, joka tarjoaa kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaiden tavoitteiden saavuttamiseen. Haluamme aidosti ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuoda markkinointiviestintään uusia näkökulmia strategisella tasolla. 

Jarkko Toijonen on toiminut Parceron luovana johtajana tammikuusta 2020. Hänellä on pitkä kokemus mainosalalta eri toimistoista, ja hänen osaamistaan on nähty myös muun muassa Vuoden huipuissa – sekä voittajan korokkeella että tuomaripöydän takana.

Toijosen lisäksi Parceron osakkaita ovat sen perustajat – toimitusjohtaja Antti Jokela ja kaupallinen johtaja Heikki Kyllönen – sekä yrityksen Advisory Boardiin kuuluvat Ilkka Lavas, Heidi Gutekunst, Aarne Töllinen ja Mikko Bäckström. Kesäkuussa 2021 päättyneellä tilikaudella Parcero teki 1,7 M€ liikevaihdon ja 166 000 €:n liikevoiton. Yhtiö odottaa liki 30%:n liikevaihdon kasvua alkaneelta tilikaudelta.


Lisätiedot:

Jarkko Toijonen
Luova johtaja, osakas
p. 050 061 3081
jarkko.toijonen@parcero.fi

Kiinnostaisiko yhteinen projekti?