13.07.2020

Parceron ja Plantin markkinointi­kumppanuus

Parcero

Olemme tehneet yhteistyötä Plantin kanssa jo useiden vuosien ajan. Mikä sai alkunsa sisältömarkkinoinnista Facebookissa ja Instagramissa on vuosien varrella kasvanut kokonaisvaltaiseksi markkinointikumppanuudeksi. Ja se on kuulkaas mukava juttu se.

Plantin tuotteissa on nimittäin useita asioita, jotka saavat paitsi meidän tiimin hyvälle tuulelle, myös tavoittelemamme kohderyhmän iloiseksi. Ensinnäkin Plantin herkulliset tuotteet valmistetaan Suomen Turussa. Toiseksi ne sopivat vegaaniseen ruokavalioon. Ja kolmanneksi Plantin omistama Kavli-säätiö jakaa kaikki liikevoitot hyväntekeväisyyteen, joita ei laiteta yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Tällaisten viestien ympärille meidän onkin ollut helppo luoda vaikuttavaa, positiivista ja erottuvaa markkinointiviestintää. Reseptit, herkulliset ruokakuvat ja asiakkaiden palautteiden mukaan suunnitellut uutuustuotteet ovat itse asiassa keränneet Plantin seuraajiksi oman fanijoukon, joka iloisesti levittää kauratuotteiden ilosanomaa myös ystävilleen.

Ja se vasta tehokasta markkinointia onkin.

Haluatko kuulla lisää?