Google-mainonta

Tavoita kiinnostuneet asiakkaat Googlesta

Google-mainonnan ratkaisuilla tavoitamme asiakkaasi oikealla viestillä oikeaan aikaan eri puolilla verkkoa. Olipa sitten kyseessä bränditunnettuuden kasvattaminen, ostoharkintaan vaikuttaminen tai suora myynti. Toteutamme Google-mainontaa datalähtöisesti ja pyrimme mainonnassa mahdollisimman pitkälle vietyyn automatisointiin sekä työn tehokkuuden että mediabudjetin tehokkaaseen hyödyntämiseen, jolla tavoitetaan mitattavia tuloksia.

Miksi mainostaa Googlessa?

Google-mainonta on muun muassa useimpien verkkokauppojen suurin myyntikanava sekä erinomainen kanava tarjota informaatiota sitä etsiville. Hyvin tehty markkinointi varmistaa, että asiakkaat näkevät tuotteesi tai palvelusi juuri silloin, kun he sitä etsivät – missä tahansa verkossa.

Googlen laaja mainosverkosto tarjoaa monia eri mahdollisuuksia. Googlen display-mainonnan verkosto sekä YouTube-mainonta ovat tehokkaita mainospaikkoja bränditunnettuuden ja laajan kattavuuden saavuttamiseen, ja hakusanamainonta taas sijoittuu ostoputken loppupäähän, eli vastaa todelliseen kysyntään.

Kampanja­tyypit

Hakusanamainonta

Hakusanamainonnalla Googlessa tavoitat hakukoneesta tietoa etsivät ja ostoaikeissa olevat yleisöt. Hakusanamainonnan avulla varmistat, että potentiaalinen asiakas huomaa brändisi, löytävät tuotteesi ja toimivat haluamallasi tavalla. Mainonnan tavoitteina mm. verkkosivuliikenteen lisääminen sekä liidien ja myynnin kasvattaminen.

Display-mainonta

Display-mainonnan keinoin tavoita 90% internetin käyttäjistä eri puolilla verkkoa kuten YouTubessa, mobiilisovelluksissa tai Gmailin sähköpostien yhteydessä. Display-mainonta on tehokas tapa kasvattaa brändisi tunnettuutta sekä vaikuttaa ostopäätökseen.

Videokampanjat

Videokampanjoilla YouTubessa kasvatat brändisi tunnettuutta ja kasvatat tuotteesi ja palvelusi kysyntää suuressa mittakaavassa. YouTube on Google-haun jälkeen maailman toisiksi suosituin hakukone, jossa katsellaan videoita päivittäin jopa satoja miljoonia tunteja.

Kiinnostuitko Google-mainonnasta?