Google-mainonta

Kasvata myyntiäsi kustannus­tehokkaasti

Google-mainonnan ratkaisuilla tavoitamme asiakkaasi oikealla viestillä oikeaan aikaan eri puolilla verkkoa. Olipa sitten kyseessä bränditunnettuuden kasvattaminen, ostoharkintaan vaikuttaminen tai suora myynti. Toteutamme Google-mainontaa datalähtöisesti ja pyrimme mainonnassa mahdollisimman pitkälle vietyyn automatisointiin sekä työn tehokkuuden että mediabudjetin tehokkaaseen hyödyntämiseen, jolla tavoitetaan mitattavia tuloksia.

Google-mainonta on muun muassa useimpien verkkokauppojen suurin myyntikanava sekä erinomainen kanava tarjota informaatiota sitä etsiville. Hyvin tehty markkinointi varmistaa, että asiakkaat näkevät tuotteesi tai palvelusi juuri silloin, kun he sitä etsivät – missä tahansa verkossa.

Kampanja­tyypit

Hakusanamainonta

Hakusanamainonnalla Googlessa ja Bingissä tavoitat hakukoneesta tietoa etsivät ja ostoaikeissa olevat yleisöt. Hakusanamainonnan avulla varmistat, että potentiaalinen asiakas huomaa brändisi, löytävät tuotteesi ja toimivat haluamallasi tavalla. Mainonnan tavoitteina mm. verkkosivuliikenteen lisääminen sekä liidien ja myynnin kasvattaminen.

Display-verkoston kampanjat

Display-mainonnan keinoin tavoita 90% internetin käyttäjistä eri puolilla verkkoa kuten YouTubessa, mobiilisovelluksissa tai jopa Gmailin sähköpostien yhteydessä. Display-mainonta on tehokas tapa kasvattaa brändisi tunnettuutta sekä vaikuttaa ostopäätökseen.

Videokampanjat

Videokampanjoilla YouTubessa kasvatat brändisi tunnettuutta ja kasvatat tuotteesi ja palvelusi kysyntää suuressa mittakaavassa. YouTube on Google-haun jälkeen maailman toisiksi suosituin hakukone, jossa katsellaan videoita päivittäin jopa satoja miljoonia tunteja.

Sovelluskampanjat

Sovellukampanjoilla markkinoit iOS- tai Android-sovellustasi yleisöille, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamasi kaltaisista sovelluksista. Sovellusmainonta jalkautuu mm. Google-hakuverkostoon, Google Playhin ja YouTubeen.

Kiinnostuitko Google-mainonnasta?