Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukone­optimoinnilla näkyvyyttä ja relevanttia liikennettä verkkosivustolle

Hakukoneoptimointi auttaa varmistamaan, että verkkosivuston sisältö tavoittaa mahdollisimman suuren yleisön hakukoneiden kautta. SEO ei tee sisällöstä arvokasta, mutta se tekee arvokkaan sisällön näkyvämmäksi.

Mitä on hakukoneoptimointI?

Hakukoneoptimointi (SEO, Search Engine Optimization) on jatkuvaa työtä, jossa parannetaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneiden orgaanisissa (ei-maksullisissa) hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on houkutella laadukasta ja relevanttia liikennettä verkkosivustolle. Hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon avulla voidaan myös parantaa yrityksen tunnettuutta oman toimialansa asiantuntijana.

Lue myös: Näin säilytät hakukoneliikenteen sivustouudistuksen yhteydessä

Parceron SEO-palvelut

Parceron hakukoneoptimoinnin asiantuntijoiden avulla verkkosivustosi nousee Google-hakutulosten kärkeen. Tarjoamme kattavan valikoiman SEO-palveluita, jotka kattavat kaiken avainsanatutkimuksesta ja kilpailija-analyysista aina sisällön tehokkaaseen optimointiin ja tekniseen SEO:n. Analysoimme verkkosivustosi rakenteen, parannamme käytettävyyttä ja varmistamme, että sivustosi on sekä käyttäjä- että hakukoneystävällinen.

Lisäksi osana hakukoneoptimoinnin palvelua tarjoamme jatkuvan seurannan. Raportoimme, miten tehdyt SEO-toimenpiteet vaikuttavat sivuston sijoitukseen ja liikenteeseen. 

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa yritystäsi hakukoneoptimoinnissa! 

Apua hakukone­optimointiin ?