Ajankohtaista

Parceron vauhdikas kasvu jatkuu suomalaisen markkinointialan voidessa hyvin

By 20.6.2018toukokuu 27th, 2020One Comment

Yritysten ja organisaatioiden panostukset digitaaliseen markkinointiin jatkavat yhä kasvuaan, ja suotuisa makrotaloustilanne näkyy koko alalla. Myös Parcero tähtää tänä vuonna yli 25% kasvuun liikevaihdossa ja yli 40% kasvuun myyntikatteessa. Kasvuvauhti on ollut tasaisen vauhdikas – vuonna 2017 liikevaihto kasvoi 46 % vuoteen 2016 verrattuna, ollen 1 670 000 euroa, ja H1 luvut indikoivat positiiviselle kasvukäyrälle jatkoa. Mittavaa kasvua on syntynyt yhteistyön myötä muun muassa Restelin ja Keskon kanssa.

“Kevät on ollut todella palkitseva – kiitos asiakkaille, jotka ovat auttaneet meitä kehittymään, ja luottaneet meille yhä isompia kokonaisuuksia. Kilpailu alalla on selvästi koventunut viime vuosina, mikä on hyvä asia laadun kehittämisen kannalta. Olemme pääosin voittaneet kilpailutukset, joihin olemme osallistuneet. Kasvamme edelleen uusien asiakkaiden kautta ja samalla keskitymme kannattavuutemme parantamiseen”, kommentoi Parceron toimitusjohtaja Antti Jokela.

Taloon saapunut uutta osaamista ja nopeaa kehitystä

Alkuvuoden Facebookin yksityisyydensuojassa ilmenneet puutteet puhuttivat globaalisti, ja  EU-alueella GDPR-laki astui lopullisesti voimaan toukokuussa. Uusi lainsäädäntö tulee suuresti vaikuttamaan henkilötietojen käsittelyyn koko alalla ja luomaan entistä eettisempää markkinointia. Keväällä 2018 Parcero lanseerasi luovan sisältömarkkinoinnin rinnalle uuden palvelukärjen: tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin – Parcero ottaakin strategiassaan vahvasti kantaa teknologisen osaamisen kehittämiseen organisaatiossa, ja korostaa eettisyyttä ja vastuullisia toimintamalleja.

Olemme hiljattain rekrytoineet paljon uusia, lahjakkaita osaajia. Olen erittäin ylpeä koko yrityksemme voimin tehdystä merkittävästä strategiatyöstä ja organisaatiomuutoksista, joilla haemme entistä parempaa iskukykyä laajemmissa asiakasprojekteissa. Uskon uuden strategian tuovan meille arvojemme takana seisovia osaajia ja vievän meitä organisaationa kohti haluamaamme tulevaisuutta. Haluamme olla mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä markkinoimaan ja myymään myös verkossa entistä paremmin. On koko kansantalouden etu, että otamme täällä Suomessa ecommerce-osaamisessa ulkomaalaisten etumatkaa kiinni”, kertoo Jokela.

Lue täältä MarMain artikkeli kasvustamme!

SaveSave

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluaisitko kuulla lisää organisaatiostamme? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Parcero on Suomen nopeimmin kasvavia sisältömarkkinointitoimistoja ja kuluttajavaikuttamisen edelläkävijä. Luomme sisältöjä, jotka vastaavat kohdekuluttajien arvoja ja joiden parissa he viihtyvät. Tavoitamme brändeille tärkeät kuluttajaryhmät kustannustehokkaasti viestinnällä, joka syventää brändisuhdetta ja tarjoaa virikkeen toimintaan!

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.