Kulttuuri

PCR Academy 2018 harjoittelijoiden silmin

By 30.1.2019heinäkuu 2nd, 2019No Comments

PCR Academy 2018

Elokuun 2018 ensimmäisenä päivänä hieman ennen kello yhdeksää Parceron toimistolla kävi kova kuhina. Keittiöön ilmestyi yksi kerrallaan uusia ihmisiä, jotka katselivat toisiaan hymyillen. Keittiön lasiseinien takaa kuului hiljainen naputus, kun parcerolaiset tekivät keskittyneesti töitään. Välillä joku heistä nosti katsettaan, vilkaisi uteliaana uusia ihmisiä kohti ja jatkoi taas naputustaan. Koko toimistolla tunnelma oli odottava ja varovaisen innostunut.

Tuona helteisenä päivänä me, Parcero Academyn uusimmat tähtöset, aloitimme puolen vuoden harjoittelumme. Vielä tuolloin emme osanneet ajatellakaan, millainen ajanjakso meillä kaikilla oli edessämme. Huomasimme kuitenkin jo aivan ensimmäisten päiviemme aikana, että olimme astelleet maanpäälliseen taivaaseen. Hyvässä seurassa ja hauskoissa puuhissa aika kuluu kuitenkin hyvin nopeasti, ja nyt on se hetki, kun jatkamme matkaamme kohti uusia haasteita!

Heli, Copywriter Trainee:

Vietin Parcerolla puoli vuotta copywriter-harjoittelijana. Kuuden loistavan kuukauden ajan sain kehittää itseäni juuri niillä alueilla, jotka koin itselleni tärkeimmiksi. Heti ensimmäisinä päivinäni minut napattiin mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, minkä jälkeen sain työskennellä muiden copywriterien kanssa tasavertaisena työyhteisön jäsenenä — välillä meinasin jopa itse unohtaa, että minähän olenkin vasta harjoittelija!
Kuusi kuukautta Parceron opissa antoi minulle paljon enemmän kuin kuusi vuotta luennoilla ja tenteissä. Nyt voinkin sanoa löytäneeni työn, jota voin kutsua omaksi jutukseni. Harjoittelun parasta antia oli kuitenkin täydellinen työyhteisö, johon sain kunnian kuulua!

Eve, Digital Marketing Trainee:

Oman harjoittelujaksoni aikana olen tehokkaasti oppinut soveltamaan yliopistossa opiskelemiani asioita jokapäiväisessä työssä. Itselleni PCR Academy on ollut paikka, jossa olen päässyt rautaisten digimainonnan ammattilaisten parissa oppimaan, miten digimainontaa käytännössä suunnitellaan, toteutetaan ja optimoidaan ja miten kampanjoista saatua dataa voidaan käyttää mainonnan kehittämiseen ja parempien tulosten saavuttamiseen.
Harjoittelussa parasta on ollut huomata, miten työkaverien luottamus omaa osaamistani kohtaan on tasaisesti kasvanut harjoittelujakson edetessä ja omien taitojen kehittyessä.
Viimeiset viisi kuukautta Parcerolla ovat vahvistaneet omaa käsitystäni siitä, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä: mielenkiintoisia, monipuolisia töitä digimarkkinoinnin parissa, ja mieluiten vielä yhtä loistavassa työporukassa!

Jenny, Visual Designer Trainee:

Keväällä 2018 huomasin Parceron hakevan Parcero Academyyn harjoittelijoita eri työtehtäviin. Olin jo aiemmin käynyt tutustumassa Parceron toimistoon ja ihastunut sen työyhteisöön ja ilmapiiriin. Silloin päätin, että Parcero tulee olemaan minun paikkani.
Elokuussa aloitinkin visuaalisen suunnittelun harjoittelijana ja pääsin osaksi tätä työyhteisöä. Kuluneen puolen vuoden suurinta antia onkin ollut uusiin, inspiroiviin ja mielenkiintoisiin ihmisiin tutustuminen ja jopa ystävyyssuhteiden solmiminen.
Harjoittelun myötä myös visuaalinen silmäni sekä valokuvaus- ja editointitaitoni ovat kehittyneet, ja olen saanut toteuttaa itseäni eri asiakkuuksien parissa.
Aika Parcerolla on ollut mielenkiintoinen ja mukava tapa hypätä työelämään. Nyt kun harjoittelu on ohi, suljen oven perässäni hymyilevin kasvoin, mukanani kasa kokemuksia ja hyviä muistoja.

Linda, Visual Designer Trainee:

Hain Parcero Academyyn saadakseni työkokemusta visuaalisen suunnittelun työtehtävistä, ja kokemusta viimeisen puolen vuoden aikana olen todellakin saanut. Heti alusta asti pääsin mukaan erilaisiin mielenkiintoisiin asiakkuuksiin ja olen päässyt valokuvauksen lisäsi myös suunnittelemaan sisältöjä, tekemään kuvaussuunnitelmia, stailaamaan kuvaustilanteita ja editoimaan kuva-ja videomateriaalia.
Olen saanut vastuuta ja toteuttanut kuvauksia myös itsenäisesti, ja se on kehittänyt minua mielestäni eniten. Ammattitaitoisilta kollegoilta olen saanut henkilökohtaista opastusta, ja olemme järjestäneet harjoittelun aikana workshoppeja mm. videoiden editointiin ja studiovalojen käyttöön liittyen.
Olen todella kiitollinen kaikista harjoittelun aikana opituista taidoista, joita ei todellakaan oppisi kirjoista. Parcero Academysta jää päällimmäisenä kuitenkin mieleen lahjakkaat ja ihanat ihmiset, joiden kanssa olen saanut työskennellä ja joiden kanssa olen viettänyt elämäni ikimuistoisimman syksyn.

Kristiina, Content Strategist Trainee:

Sisältöstrategian harjoittelu on auttanut minua hahmottamaan mainosalaa suuremmassa mittakaavassa. Sisältöstrategina olen päässyt toteuttamaan ideoita asiakkaan toiveista käytännön toteutukseen saakka, mikä on kehittänyt taitojani monipuolisesti. Strategin työn laaja-alaisuuden vuoksi harjoitteluni on sisältänyt esimerkiksi suurempien kampanjoiden ja konseptien suunnittelua ja toteutuksia sekä kuukausittaista sisältösuunnittelua. Etenkin suuret kokonaisuudet ovat kehittäneet sekä luovaa että strategista ajatteluani. Samalla olen päässyt tutustumaan asiakasyrityksiin pintaa syvemmältä.
Harjoittelustani on kuitenkin mainittava myös mahtava työyhteisö, jossa olen saanut turvallisesti kehittyä ja pitää hauskaa esimerkiksi Parcero Awardseissa, joissa palkitsimme Parceron vuoden parhaimmat caset!
Puolen vuoden työharjoittelun jälkeen haluamme vielä kiittää jokaista työtoveriamme Parcerolla. Loistavat tiimit takasivat, että ammattitaitomme kehittämisen ohella saimme luoda yhdessä myös hulvattomia muistoja ja tiiviitä ystävyyssuhteita. Kiitos ihana Parcero!

Harjoittelujakso Academyssa kestää yleensä 6 kuukautta ja hakuajat ovat keväällä
sekä loka-marraskuussa. Tsekkaa avoimet työpaikat »

 

PCR Academy 2018

KIRJOITTAJISTA

Heli, Eve, Jenny, Linda ja Kristiina ovat vuoden 2018 PCR Academyn harjoittelijoita.

Parcero on strategisen markkinointiviestinnän kumppanisi. Toimimme vahvalla arvopohjalla, jalat maassa ja kanssamme on hyvä kehittää businesta. Missiomme on tehdä brändistäsi tunnettu ja luoda lisää myyntiä. Kaikki palvelut saman katon alta!

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.