Kulttuuri

PCR Awards 2019: M/S Parcerella keinutti juhlavieraita yön pikkutunneille asti

By 5.2.202020 toukokuun, 2020No Comments

PCR Awards on Oscareihin verrattava gaala ja vuoden kohokohta, jossa parcerot kokoontuvat yhdessä juhlistamaan uurastustaan. Mainosmaakareiden joukosta palkitaan timanttisimmat työntekijät ja maagisimmat caset.

Pikkujoulut laivalla – so last season?

Perjantaina 20.12.2019 M/S Parcerella irrotti ankkurinsa satamasta. Laiva oli täynnä yllättyneitä pikkujouluvieraita, jotka odottivat illalta kutsussa luvattua glitteriä ja glamouria – mutta huomasivatkin päätyneensä ruotsinlaivalle. Risteilyemännät Anette, Jatta, Sanna ja Rosa toivottivat vieraat tervetulleiksi ja ikuistivat laivaan astumisen, kuten risteilyillä on tapana.

PCR Academyn harjoittelijat eläytyivät rooleihinsa risteilyemäntinä

Laivan henkilökuntaa edustivat PCR Academyn harjoittelijat, jotka olivat ahkeroineet koko syksyn risteilyn onnistumisen eteen. Panostus näkyi säihkyvissä yksityiskohdissa ja laivan villissä ohjelmatarjonnassa, joista risteilyvieraat pääsivät nauttimaan.

M/S Parcerellan kapteeni Julia ei päässyt paikalle ulkomaankomennukseltaan, vaan piti avauspuheen etäyhteydessä lavastetulta komentosillalta käsin. Epäilykset puuttuvasta kapteenista eivät ehtineet edes heräämään, sillä pian risteilyvieraiden huomion kiinnitti laivan legendaarinen buffetpöytä. Risteilyemännät sekä laivan vuokrakokki pitivät huolen, että katkarapuja ja suklaamoussea riitti kaikille.

No ketä niist si voitti?

Varsinainen PCR Awards starttasi buffetin jälkeen. Ehdokkaiden välinen äänestys oli käynyt kuumana koko syksyn, ja risteilyvieraat odottivat hengitystään pidätellen voittajien julkistusta. Parceroiden joukosta palkittiin vuoden ahkerimpana työntekijänä Matias, joka vastaanotti palkintonsa nöyrin kiitoksin. Kirkkaimman palkinnon pokkasi Case Tupla Stash, jonka tiimissä olivat ahertaneet Eva, Heli, Matias, Juuso ja Robert.

Ilta jatkui myöhään yöhön

Risteilyllä viihdyttiin myöhäisiltaan asti: innokkaat risteilijät keinuivat kokolattiamatolla, booli hupeni janoisiin suihin, buffetin antimet tekivät kauppansa ja Kuurankukka raikasi Karaoke Bar Passionissa. Joku saattoi myös hävitä omaisuutensa casinossa, ja toiselle uni kerrossängyssä maistui paremmin kuin hyttibileet.

Risteilyemäntien kommentit:

  • Anette: Risteilyemäntänä toimiminen oli ikimuistoista, mutta karaoke oli kuitenkin illan kohokohta. Note to self: ensi kerralla vähemmän glitteriä.
  • Rosa: Se mitä tapahtui laivalla, myös jää laivalle.
  • Sanna: Hauskaa oli, mutta onneksi se on nyt ohi!
  • Jatta: Buffet oli runsas ja matkustajat tyytyväisiä!
  • Julia: Kapteenin osalta juhlat oli vähän “Man overboard”.

PCR Academyn syksyn traineet kiittävät mieleenpainuvasta syksystä!

Parcero on strategisesti ajatteleva markkinointiviestinnän kumppanisi. Toimimme vahvalla arvopohjalla, jalat maassa ja kanssamme on hyvä kehittää bisnestä. Missiomme on tehdä brändistäsi tunnettu ja luoda lisää myyntiä. Kaikki palvelut saman katon alta!

 

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.