Kulttuuri

Sisäistä rauhaa ja laulajahaaveita: Tutustu Anttiin!

By 17.3.20192 heinäkuun, 2019One Comment

Antti Sevanen

Antti Sevänen, copywriter ja TV-visailija

TV:stäkin enemmän tai vähemmän tunnettu Seväsen Antti on euralainen putkimiehen ja lähihoitajan nuorimmainen vesa, iltatähti. Niin, ja Parceron Lead Copywriter. Pitkän etsinnän jälkeen Antti päätyi mainosalalle mainoksia suunnittelemaan. Jaa, miksi? No, koska se on kivaa.

Olet nyt mainosalalla, mutta mikä oli lapsuutesi unelma-ammatti?

En muista enää, mikä oli lapsuuteni unelma-ammatti, saattoi olla putkimies. Nykyinen unelma-ammattini olisi laulaja. Haluaisin laulaa sellaista musiikkia, jossa ääneni pääsisi oikeuksiinsa. Ongelmana on se, että en osaa laulaa. Jos laulaisin niin kuin Pepe Willberg tai Topi Sorsakoski tai joku oopperalaulaja, heillähän on kaunis ääni, olisin laulaja. Eikä se välttämättä silloin olisi edes ammatti. Laulaisin vain koko ajan niin kuin enkeli, niin että ihmisten silmiin tulisi kyyneliä.

No, nyt kun et ole laulaja vaan Parceron Lead Copywriter, niin mitä tehtäviisi kuuluu?

Tärkein tehtäväni on viihdyttää työtovereita ja asiakasta ja sitä kautta löytää kulmia, joilla puhutellaan tavallisia suomalaisia. Haluan, että töissä on kivaa, ja siksi suurin osa ajasta kuluu itseni viihdyttämiseen. Käytän myös paljon aikaa ihmisten kanssa juttelemiseen ja ajatusten vaihtamiseen. Tiiminjohtajan roolissa pitäisi kai joskus myös kysellä tiimiläisten kuulumisia.

Entä mikä täällä on parasta?

Parcerossa parasta ovat työtoverit. Työympäristö on erittäin mukava, koska täällä on hyviä tyyppejä duunissa ja pääsee tekemään töitä mielenkiintoisten ihmisten kanssa. On hyvin tärkeää, että mainontaa tehdessä viihtyy.

Mitkä ovat vahvuutesi, ja mitä haluaisit itsessäsi vielä kehittää?

Lihakset ovat ehdoton vahvuus ja ulkonäkö ylipäänsä. Joskus olen myös sosiaalisesti ihan taitava, satunnaisesti tosin erittäin huono. En tiedä, mitä haluaisin kehittää. Ehkä jos joskus löytäisi sisäisen rauhan, se olisi hyvä. Sitä minä kaipaan ja etsin.

Miten euralaisuus on vaikuttanut siihen, millainen sinusta on tullut?

Elinympäristönä Eura on ihan miellyttävä, ja siellä pystyi toteuttamaan itseään. En tiedä, määrittääkö euralaisuus minua mitenkään erityisesti, mutta ehkä ystävillä ja kaveripiirillä on ollut erityisesti nuoruudessa vaikutusta. Eura on silleen sopiva mesta, että siellä ei pääse valitsemaan kavereitaan. Se on sen verran pieni paikka, että kaveriporukka määräytyy automaattisesti ja sitä vaan on kaveri kaikkien kyläläisten kanssa. Sen takia on tullut solmittua monta erilaista ystävyyssuhdetta.

Parcerolla melkein kaikki varmasti jo tietävät, että olet ollut useammassa TV-visailussa: Kaikki vastaan 1, Etsä tiedä kuka mä oon? ja Onnenpyörä. Mikä sai sinut lähtemään visailuihin, ja menisitkö uudelleen?

Yksinkertainen vastaus olisi varmaan rahanhimo. Koen myös, että koko elämä on yhtä isoa vitsiä ja koko vitsin huipentuma on se, että on joku TV-visailusta tunnettu ihminen. Se kertoo siitä, miten absurdi koko yhteiskunta ja maailma on. TV-visailut ovat tavallaan oma henkilökohtainen vitsini, olen ainakin itse ollut ihan huvittunut.

Ainakaan juuri nyt ei ole sellainen fiilis, että hakisin enää uudelleen, mutta ehkä se joskus vielä tulee. Jos ohjelma on tarpeeksi tyhmä, saattaisin lähteäkin. Minulla pitää olla myös mahdollisimman korkeat voittomahdollisuudet, koska häviämään en telkkariin mene.

Kerro lopuksi jokin asia, mitä monet eivät sinusta tiedä, mutta minkä haluaisit heidän tietävän.

Rakastan kaikkia ja kaikkea.

 

Parcero on strategisesti ajatteleva markkinointiviestinnän kumppanisi. Toimimme vahvalla arvopohjalla, jalat maassa ja kanssamme on hyvä kehittää bisnestä. Missiomme on tehdä brändistäsi tunnettu ja luoda lisää myyntiä. Kaikki palvelut saman katon alta!

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.