Helkama Rent

588% parempi ROAS hakusana­mainonnassa

Asiakas

Helkama rent Oy, Avis

Palvelut

Digitaalinen markkinointi ja analytiikka

Kanavat

Google hakusanamainonta

Avis ja budget autovuokrausten hakusanamainonta

Helkama Rent Oy on yksi Suomen suurimmista autovuokrausliiketoiminnan harjoittajista. Kotimaassamme yritys hallinnoikin kahta kansainvälistä vuokra-autobrändiä: Avista ja Budgetia.

Aloitimme yhteistyön vuonna 2019 ja pääsimme autovuokrauksen ytimeen, kun aloitimme Avis- ja Budget-brändien hakusanamainonnan ylläpidon. Asiakas toivoi meiltä mainonnan ylläpitoa, proaktiivisuutta ja luotettavuutta sekä itsenäistä otetta mainonnan kehittämiseen – ja näitähän me heille tarjosimme!

Parcero on lähtenyt toteuttamaan Google-markkinointiamme hyvin kevyellä briiffauksella. Tuloksiin olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Ulkoistamalla SEM:n osaaviin käsiin olemme vapauttaneet aikaa muille markkinointitoimenpiteille sekä liiketoimintamme kehittämiselle.

Kate Korpela-Juntunen

Marketing & Service Manager
Helkama Rent

Tulokset

Budget

Jo ensimmäisen vuoden aikana Budget-autovuokrauksen hakusanamainonnan ROAS (Return on ad spend eli sijoitetun pääoman tuotto) kohosi jopa 588 % -yksikköä paremmaksi edelliseen vuoteen verrattuna, kun samalla mainonnan klikkihinta laski 52 % edullisemmaksi edelliseen vuoteen verrattuna.

Avis

Ensimmäisen vuoden aikana Avis-autovuokrauksen hakusanamainonnan ROAS (Return on ad spend eli sijoitetun pääoman tuotto) kasvoi 75 % -yksikköä paremmaksi edelliseen vuoteen verrattuna, samalla kun mainonnan klikkihinta laski 19 % edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Kiinnostaako hakusanamainonta?