Pakkasmarja

Kylmä fakta jätskistä
-kampanja tehosti jäätelön myyntiä

Asiakas

Pakkasmarja

Palvelut

Markkinointiviestinnän konseptit ja kampanjat
Sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi
Digitaalinen markkinointi
Kuva- ja tekstituotanto

Kanavat

Instagram
Facebook
TikTok

Kylmä fakta jätskistä

Pakkasmarja Oy on kotimaisten marjanviljelijöiden oma yritys, joka tunnetaan parhaiten sen kauniista pussukoista täynnä pakkasen parhaita marjoja. Moni ei kuitenkaan vielä keväällä tiennyt, että marjojen lisäksi sen tuotteista löytyy myös kaikkien aikojen marjaisinta jäätelöä.

Yhteinen missiomme Pakkasmarjan kanssa olikin nostaa MARJA-jätski kuluttajan huulille markkinointikonseptilla, joka pureutuu tuotteen ainutlaatuiseen ominaisuuteen: tämä jätski sisältää 72 % kotimaista marjaa tuoreena suomalaisista metsistä ja marjaviljelmiltä.

Työskentely Parceron kanssa sujui todella hienosti! Kampanjan suunnittelu meni jouhevasti, kampanja eteni sovitusti ja toteutus ylitti odotuksemme. MARJA-jäätelön julkaisut olivat herkullisia ja tavoittavuus erinomaista. Teillä on mahtava taito omaksua asiakkaan toiveet ja kirkastaa viestinnän sävyjä niin, että julkaisut herättävät tunteita ja ilostuttavat päivää.

Terhi Janatuinen

Markkinointi ja myynti
Pakkasmarja

Markkinointikonsepti kirkasti viestinnän sävyn

Suunnittelimme marjaisuudella iloittelevan markkinointikonseptin, jonka viestin ydin oli selvä. MARJA-jäätelössä on enemmän marjaa kuin metsässä mustikoita tai pellolla mansikkaa – ja sepä onkin kylmä fakta jätskistä. Sosiaalisen median kampanjaksi jalkauttamamme konsepti kirkasti viestinnän sävyn ja toi 72 % kotimaista marjaa kaiken markkinoinnin kärkeen.

Kampanjan sisällöissä rinnastimme jätskin tilanteisiin, joissa normaalisti nähtäisiin tuoreita marjoja. Lopputulos olikin oikeaa marjojen ja jätskin ilotulitusta: poimimme marjapoimurilla jätskipalloja, istutimme mansikan oksaan jätskiä, nautimme tuoreita marjoja jätskitötteröstä ja houkuttelimme jopa (lähestulkoon aidon) karhun maistamaan MARJA-jäätelöä.

TULOKSENA REIPPAASTI NÄKYVYYTTÄ JA IHASTELUA

Kylmä fakta jätskistä -kampanja oli makea menestys. Hauskasti marjoilla leikittelevät sisällöt viestivät kuluttajalle huomiota herättävällä tavalla, mitä MARJA-jätski on ja miksi sitä pitäisi maistaa. Sisällöt tavoittivat hyvin laajan kohderyhmän ja keräsivät reilusti ihailevia reaktioita.

Tavoitteletko parempia tuloksia?