Sylva ry

Toiveena tavallinen joulu -kampanja

Asiakas

Sylva ry / Sylva-säätiö

Palvelut

Markkinointiviestinnän konseptit ja kampanjat
Digitaalinen markkinointi ja analytiikka
Sosiaalinen media ja sisältömarkkinointi
Vaikuttajamarkkinointi

Kanavat

LinkedIn
Meta (FB/IG)
Google
Natiivi

Toiveena tavallinen joulu

Joillekin lapsille perinteinen joulu kotona perheen ja lähimmäisten kanssa ei toteudu tänä vuonna. Syöpäosastoilla vietetään erilaista joulua, jossa eristyksissä olevan lapsen tai nuoren kanssa joulupukkia odottaa usein vain toinen vanhemmista.

Sylva on tehnyt 40 vuoden ajan työtä syöpää sairastuneiden lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän läheistensä tukemiseksi. Kuluvan vuoden tavoitteena on ollut saada järjestölle lisää tunnettuutta ja lahjoittajia.

Tunnettuutta business-vaikuttajien avulla

Joulukampanjassa halusimme tavoittaa enemmän yrityslahjoittajia, jotka haluaisivat antaa tukensa tutkimukselle syöpää sairastavien lasten hyväksi. Lääketieteellisen hoidon rinnalla tarvitaan entistä täsmällisempää ja kohdistetumpaa psykososiaalista tukea, johon Sylva-säätiön tutkimukset keskittyvät. On äärimmäisen tärkeää, että lapset, nuoret ja nuoret aikuiset saavat diagnoosista lähtien laadukasta tukea, joka mahdollistaa heille hyvän elämänlaadun sekä sairauden aikana että sen jälkeen. 

Kampanjaan lähti mukaan liuta tunnettuja business-vaikuttajia hyvän asian puolesta. Kanavana toimi LinkedIn, jonne vaikuttajat postavaat kampanjan aikana Sylva-säätiön tärkeästä työstä ja joulukeräyksestä. Mukana muun muassa tunneäly-valmentaja Mikko Parikka, viestinnän ammattilainen Aino Pajukangas sekä yrittäjä Noora Fagerström. Kampanja jalkautuu monikanavaisesti myös sosiaalisen median kanaviin ja suorapostitukseen.

Tutustu myös toiseen case-esimerkkiin kampanjasta, jossa hyödynnettiin mikrovaikuttajia.

Tarvitsetko vaikuttajia kampanjaan?