Työterveyslaitos

Työterveyspäivät 2.0 – virtuaali­seminaari

Asiakas

Työterveyslaitos

Palvelut

Digitaalisen markkinoinnin strategia, tuloksellinen digimarkkinointi

Kanavat

Monikanavainen digimarkkinointi: LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, Google hakusanamainonta, Google display, Google discovery, Youtube

TYÖTERVEYSPÄIVÄT 2.0 – 244 myytyä lippua ja 600 000 tavoitettua alan ammattilaista

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Työterveyslaitoksen visio on hyvinvointia työstä, niin työpaikoilla kuin koko yhteiskunnassa. Työterveyspäivät on työhyvinvoinnin aiheisiin pureutuva ammattilaistapahtuma, joka järjestettiin 2021 syksyllä ensimmäistä kertaa virtuaalisena tapahtumana.

Tapahtuma on suunnattu työterveyden ja työsuojelun edistämisen ammattilaisille ja vuoden 2021 teemoina olivat mielenterveys ja tuki- ja liikuntaelinvaivat.

TTL Virtuaaliseminaari desktop-kuva

Tapahtumamme markkinointikampanja päätettiin tehdä kokonaan digitaalisissa kanavissa. Tarvitsimme kampanjan toteuttamiseen kumppanin, joka hallitsee digimarkkinoinnin kaikki kanavat.

Parceron kanssa saimme lyhyellä aikavälillä kampanja käyntiin juuri ennen kesälomia. Säännöllisten viikkopalaverien ansiosta saimme koko ajan tietoa siitä, miten kampanja etenee ja millä tavalla sitä optimoidaan.

Kampanja tuotti mukavasti liidejä, erityisesti hakusanamainonnan kautta. Parceron asiantuntjioiden kanssa oli tosi mukavaa ja sujuvaa työskennellä!

Marika Fredriksson

erityisasiantuntija, brändi
Työterveyslaitos

Haaste

Joka toinen vuosi järjestettävä Työterveyspäivät järjestettiin syksyllä 2021 ensimmäistä kertaa virtuaalisesti kaksipäiväisenä tapahtumana. Virtuaalitapahtuman markkinoinnissa ja lipunmyynnissä panostettiin entistä vahvemmin digitaalisiin kanaviin. 

Työterveyslaitos halusi tapahtuman markkinointiin kumppanin, joka hallitsee tapahtuman kannalta kriittiset vaiheet kohderyhmätutkimuksesta mediavalintoihin. Tavoitteena oli luoda markkinointistrategia, joka tuottaa tulosta tehokkaasti ostopolun eri vaiheissa.

Ratkaisumme

Parceron tavoitejohtamisen mallissa markkinoinnille määritellään strategiset tavoitteet ja avaintulokset, joihin markkinoinnista saatua dataa peilataan systemaattisesti ja kehitetään entistä paremmaksi. Kampanjan kuluessa seuraamme myös tarkasti analytiikkaa ja teemme siitä päätelmiä optimointiin liittyen.

Vuoden 2021 Työterveyspäivien kohdalla lisäsimme tietoisuutta tapahtumasta ja keskityimme toteuttamaan markkinointia kiinnostavasti yhä lisääntyneiden virtuaalitapahtumien kirjossa. Halusimme tavoittaa ennalta määritellyt kohderyhmät, sekä saada uusia kävijöitä tapahtumalle. Monikanavaisella, harkitulla ja ostopolkumallia noudattavalla maksetulla mainonnalla saavutimme tapahtumalle asetetut tavoitteet.

Lähdimme liikkeelle kesällä kertomalla tulevasta tapahtumasta, jotta mahdollisimman moni potentiaalinen osallistuja saisi tiedon tapahtumasta. Kesälomasesongin jälkeen syvensimme viestiä muun muassa nostamalla esiin puhujia ja aiheita, sekä aiheen ympärillä julkaistuja blogikirjoituksia. Lähempänä syksyn tapahtumaa markkinointia kehitettiin taktisemmaksi.

600 000 tavoitettua alan ammattilaista

Tulokset

Työterveyspäivien mainonnassa onnistuttiin hienosti. Mikä parasta, asiakas oli tyytyväinen kampanjoinnilla saavutettuihin tuloksiin ja oppeihin. Kokonaisuudessaan lipun webinaariin osti huikeat 244 henkilöä. Kirsikkana kakun päällä tapahtuman markkinoinnilla tavoitettiin noin 600 000 työterveyden ja työsuojelun parissa työskentelevää. Saimme paljon arvokasta tietoa kohderyhmistä ja eri kanavien rooleista tulevia kampanjoita ajatellen.

Jos kaipaat apua oman tapahtumasi digimarkkinoinnin kanssa, autamme mielellämme. Ota yhteyttä!

Tavoitteletko parempia tuloksia?