Looking for new challenges?

Parcerolla uuden työntekijän rekrytointi on yksi tärkeimpiä tekijöitä hyvän kulttuurin ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi, ja siksi panostamme siihen erityisen vahvasti.

Haemme joukkoomme ihmisiä, jotka sopivat kulttuuriimme ja nauttivat työskentelystä Parceron kaltaisessa työympäristössä – aitoja parceroja siis!

Emme toivo kenenkään olevan “vain töissä täällä”, vaan haluamme ihmisten kokevan työnsä merkitykselliseksi. Etsimme intohimoisesti omaan kehitykseensä suhtautuvia tiimipelaajia. Me kasvamme nopeasti, joten työntekijöidenkin täytyy osata syleillä muutosta ja innostua uudesta. Liikaa ei voi korostaa myöskään halua tehdä asiakaspalvelutyötä, sillä loppujen lopuksi kyseessä on asiakaspalveluammatti.

Etsimme lähes koko ajan intohimoisia markkinoinnin ammattilaisia.

Tsekkaa avoimet paikat ja lähetä hakemus!

PERSOONALLINEN TIIMI

Olemme kaikki oman elämämme Mad Maxeja ja Thelmoja & Louiseja – haluamme jättää jälkemme maailmaan. Suhtaudumme asioihin intohimoisesti niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Parcerolla puhumme usein vastapainosta eli kun tehdään täysillä duunia, tarvitsee myös palautua täysillä. Toisille se tarkoittaa laskettelua Alpeilla, toisille ahkeraa keikkailua bändin kanssa.

JOUSTAVAT TYÖAJAT

Meillä työnteko perustuu luottamukseen. Jokainen voi aikatauluttaa työnsä vapaasti, kunhan asiat tulee hoidettua sovitusti ja ajallaan. Uskomme, että intohimoiset ihmiset haluavat viedä asioita autonomisesti eteenpäin. Robert käy välillä etätöissä Kroatiassa tyttöystävänsä luona, Emilia kaitsee parivuotiasta tyttöänsä ja pitää samalla myyntipalaveria. It’s all good.

HENKILÖKOHTAINEN KEHITYS

Me inspiroidumme jatkuvasta itsemme ja asiakkaidemme haastamisesta ja kehittymisestä. Koulutukset, kurssit, kansainväliset messut, valmentajat, kirjallisuus… We got it all, ja jos jotain ei löydy, se hankitaan. Digimaailma ja yhteiskuntamme kehittyvät kovaa vauhtia, emmekä usko, että siinä pysyy mukana ilman kunnon välineitä ja sisäistä motivaatiota oman tekemisen kehittämiseen.

Istutimme Parceron sukupuun luovan hullulle ja jykevän asiantuntevalle maaperälle. Oli äärimmäisen antoisaa päästä alkutaipaleelle mukaan. Vaan eikös kaikissa parhaissa puissa olekin muutama pähkähullu pähkinä ja teräviä tiedon jyviä?

Essi JaakkolaProducer

Parcerolla tavoiteltiin alusta asti parhaimpia ja tehokkaimpia tuloksia asiakkaiden somepresenssin kehittämiseksi. Siinä onnistuttiin motivoituneen ja tasa-arvoisen tiimin ansiosta - Parcerolla arvostettiin erilaisia mielipiteitä ja näkökulmia sekä kannustettiin jatkuvaan oppimiseen.

Heta SeikkulaChief Operating Officer

Olin Parcerolla töissä reilun vuoden opintojen ohella Digital Marketing Plannerinä. Parcero oli todella joustava ja kehittävä työpaikka opintojen oheen, kun sai soveltaa koulussa opiskeltua teoriaa suoraan käytäntöön. Myös työkaverit olivat mahtavia ja tiimityöskentely Parcerolla oli hauskaa.

Krista KauhaniemiDigital planner

Kun aloitin Parcerolla harjoittelijana, niin sain heti vastuuta ja pääsin mukaan eri projekteihin. On hienoa että työntekijöiden osaamiseen luotetaan ja sain itse kehittyä niillä osa-alueilla, joista ei ollut aiempaa kokemusta. Parceron paras puoli on sen huumorintajuinen ja innostava työporukka, joka on täynnä erilaisia persoonia. Onneksi töihin ei tarvinnut tulla kauluspaidassa! Myös Puolassa vietetyt kesäpäivät oli ihan huippujuttu.

Riikka LavasteSocial media trainee

Oli mahtavaa olla mukana seuraamassa Parceron kasvua ja kehitystä pienestä startupista varteenotettavaksi peluriksi somekentällä. Harvasta työpaikasta voi sanoa, että työkaverit eivät ole pelkästään työkavereita vaan ystäviä, joiden kanssa haluaa viettää aikaa työajan ulkopuolellakin. Parceron perheestä jäi ystäviä, joiden kanssa olen edelleen tekemisissä.

Lasse LehtonenDigital planner

6/5 harjoittelupaikka. Monipuolisia ja inspiroivia töitä hauskassa porukassa!

Emmi NikkanenSocial media trainee

REKRYTOINTIPROSESSI

Rekrytointiprosessissa omat työntekijämme hakevat itselleen työkaveria. Työpaikkailmoituksissa pyrimme kuvaamaan mahdollisimman aidosti, millaista työ meillä on.

Parcerolla kaikki rekrytoinnista kiinnostuneet pääsevät tarkastelemaan vastaanotettuja hakemuksia, ja työntekijöillämme on mahdollisuus itse vaikuttaa tulevan kollegansa valintaan. Kannustammekin työnhakijaa tutustumaan yrityksemme kulttuuriin jo hakuprosessin alkuvaiheessa.

Haastatteluvaiheeseen kutsutaan kaikki henkilöt, jotka vaikuttavat potentiaalisilta parcerolaisilta. Emme siis palkkaa työntekijöitä pelkästään ammattitaidon mukaan, vaan katsomme, kuinka he sopivat organisaatioomme. Uskomme vahvasti, että Parceroon sopiville tyypeille löytyy luontainen urapolku yrityksemme sisällä.

STEP 1: HR-johtajan tai toimarin haastattelu

Haastatteluprosessin ensimmäisessä vaiheessa HR-johtaja tai toimitusjohtaja kartoittaa hakijan sopivuutta yrityskulttuuriimme. Haastattelun tarkoitus on tarjota selkeä ja rehellinen kuva tulevan työn ja työympäristön luonteesta. Näin varmistetaan, että molemmilla osapuolilla on yhtenäinen näkemys työtehtävistä, kulttuurista ja toimintatavoista. Haastattelun kysymykset keskittyvät kulttuuriin ja kannustavat ottamaan hankalatkin asiat esille jo ensimmäisellä kierroksella. Parceron kaltaisessa toimintaympäristössä pitää pystyä kohtaamaan jatkuvaa muutosta ja toimimaan ilman tiukkoja ohjeistuksia – self-management is the key! Toivomme myös, että hakijalla itsellään on paljon kysymyksiä meille.

STEP 2: Tutustuminen kollegoihin

Toinen vaihe on laajempi käytännönläheinen haastattelu, jossa hakija ja tulevat kollegat tapaavat ja pääsevät tutustumaan toisiinsa. Tarkoituksena on Parceron näkökulmasta pohtia, millaista olisi työskennellä kyseisen henkilön kanssa – tuntuuko yhteistyö mielekkäältä ja vaikuttaako henkilö sopivalta Parceron tiimiin. Haastattelun aikana hakijalla teetetään erilaisia käytännön tehtäviä, jotta saadaan muodostettua käsitys hänen osaamisestaan.

STEP 3: Työsopimuksen allekirjoittaminen ja perehdys

Kolmannessa vaiheessa hiomme työsopimuksen yksityiskohdat ja muut käytännön asiat kuntoon yhdessä hakijan kanssa. Keskustelemme jo rekrytointiprosessin aikana hakijan ammatillisista kehittymistoiveista ja mielenkiinnon kohteista.

Perehdytys alkaa Parcerolla ennen haastatteluprosessia, kun henkilö tutustuu Parceroon somessa ja työntekijöidemme tarinoihin rekrysivuilla. Työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen uudelle työntekijä osallistuu perehdytysviikolle ja hänelle annetaan Parceron Handbook -nimellä kulkeva opas, jonka tarkoituksena on tutustuttaa henkilö etenkin yrityksen kulttuuriin.

STEP 4: Seurantatapaamiset

Uuden työntekijän kanssa järjestetään parin kuukauden välein työn aloittamisen jälkeen seurantatapaamisia, joissa varmistetaan että kaikki sujuu suunnitellusti. Uusi työntekijä saa myös itselleen sisäisen mentorin ja pääsee mukaan Parceron normaaliin kehityskeskustelusykliin, jossa hänellä on keskusteluja mentorinsa ja esimiehensä kanssa säännöllisesti.

PCR ACADEMY | TRAINEE-REKRY

Parcero Academy on suunnattu innokkaille ja rohkeille opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Meille tärkeintä on, että hakijalla on aito halu oppia, miten tehdään brändien markkinointia sosiaalisessa ja digitaalisissa medioissa.

Parcerolla täytyy uskaltaa laittaa itsensä täysillä likoon, ja arvostammekin sellaisia persoonia, jotka haluavat kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.

Academyyn hakevilla voi olla monenlaisia taitoja: luovuus, strategisuus, analyyttisyys, hyvät viestintätaidot – you name it! Etsimme ensisijaisesti Parceron kulttuuriin sopivia hyviä tyyppejä, emme niinkään henkilöitä, jotka täyttävät jollekin tehtävänkuvalle tiukasti määritellyt osaamiskriteerit. Toivottavasti some ja markkinointi eivät kuitenkaan ole aivan uusia juttuja.

Parcero Academyssa opetellaan sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja toimitaan avustavissa tehtävissä sisältöstrategille, sisällöntuottajalle, visuaaliselle suunnittelijalle ja digitaalisen mainonnan suunnittelijoille. Pyrimme aina muokkaamaan työnkuvaa hakijan taitojen ja motivaation mukaan juuri hänelle sopivaksi. Harjoittelujakso Academyssa kestää yleensä 6 kuukautta ja hakuajat ovat keväällä sekä loka-marraskuussa.

Tsekkaa avoimet työpaikat tai lähetä avoin työhakemus »