AjankohtaistaKulttuuri

Oletko Parceron uusi Copywriter?

Copywriter hei…

Etsimme luovaan tiimiimme jämäkkää ja idearikasta copywriteria määräaikaiseen pestiin (1.8.–31.12.2020). Meillä voit työskennellä paikan päällä joko Helsingin tai Turun toimistolla ja etänä vaikka Kauhavan Essolta. Jos sinulla on jo muutaman vuoden kokemus markkinointikonseptien suunnittelusta ja toteutuksista, pistä kynä laulamaan ja rustaa hakemuksesi pian!

Unelmiemme copywriter on juuri sopivassa suhteessa järjestelmällinen ja mystinen tyyppi, jonka takataskusta löytyy jo monipuolista kokemusta markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Saatatkin hyvin olla etsimämme copywriter, jos ajatuksistasi suihkuaa päräyttäviä markkinointiviestinnän konsepteja, brändikiteytyksiä, someaktivointeja ja sanaleikkejä.

Mitä odotamme sinulta?

Luovassa tiimissämme sinun on ennen kaikkea oltava utelias ja rajoja rikkova copywriter, joka uskaltaa heittäytyä niin suunnittelussa kuin kirjoittamisessakin. Lisäksi sinun tulisi huutaa hep seuraavan listan jokaisessa kohdassa:

  • Sinulla on kokemusta copywriterin työtehtävistä vähintään 2–3 vuoden ajalta.
  • Tunnet sosiaalisen median kanavat erinomaisesti ja tiedät, millainen sisältö somessa toimii. Somekampanjoiden suunnittelu ja sisällöntuotanto on sinulle jo tuttua työtä.
  • Olet idearikas tyyppi, jonka ajatuksista lentelee ainutlaatuisia markkinoinnin konsepteja ja vaikuttavia sisältöjä.
  • Ymmärrät markkinointia ja mainontaa syvällisesti. Tiedät ja osaat perustella, miksi jokin konsepti toimii.
  • Sinulla on alalle sopiva koulutus esimerkiksi viestinnästä, kielitieteestä, digitaalisesta markkinoinnista tai mediatutkimuksesta.
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • Olet parceromaisen rento kaveri, jonka kanssa työskentely sujuu mutkitta.

Huusitko juuri seitsemän kertaa hep? Loistavaa, taidat siis olla juuri etsimämme copywriter.

Mitä tarjoamme sinulle?

Parcerolla sinua odottaa räväkkä ja ainutlaatuinen työporukka, jossa työskentely on hauskaa ja inspiroivaa. Työtä meillä ei tietenkään tehdä pelkästä hyväntekeväisyydestä, vaan tarjoamme sinulle myös hyvän kuukausipalkan ja muita etuja, kuten ePassin ja tavanomaista laajemman työterveyshuollon.

Meillä työnteko perustuu ystävyyteen ja luottamukseen. Parceron copywriterina voit siis aikatauluttaa työsi vapaasti, kunhan homma pelaa sovitusti ja ajallaan. Tutustu kulttuuriimme tarkemmin täältä ».

Miten haet Parceron Copywriteriksi?

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi ja/tai LinkedIn-profiilisi »
Hae copywriteriksi heti tai viimeistään 31.5.2020 – paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Lisätietoa työstä antavat luova johtajamme Jarkko ja toimitusjohtajamme Antti.

Jarkko Toijonen
050 061 3081
jarkko.toijonen@parcero.fi

Antti Jokela
050 362 1744
antti.jokela@parcero.fi 

Parcero on strategisesti ajatteleva markkinointiviestinnän kumppanisi. Toimimme vahvalla arvopohjalla, jalat maassa ja kanssamme on hyvä kehittää bisnestä. Missiomme on tehdä brändistäsi tunnettu ja luoda lisää myyntiä. Kaikki palvelut saman katon alta!

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.