Instagram-mainonta

Mainostaminen Instagramissa tuo laajan kohdeyleisön helposti luoksesi. Instagramilla on Suomessa yksinään noin 1,9 miljoonaa käyttäjää. Instagram-mainonta on mitattavaa ja pystymme seuraamaan eri tavoitteita tarkasti, esimerkiksi kuinka kauan mainoksien kautta tulleet kävijät ovat viihtyneet verkkosivuilla tai kuinka monta heistä on ostanut tuotteen.

Instagram on kanavana huomattavasti visuaalisempi kuin Facebook, ja mainostaminen siellä on erilaista kuin muissa sosiaalisen median kanavissa.

Tunnelman ja fiiliksen merkitys on suuri. Kuva ei saa näyttää erityisemmin mainoskuvalta, vaan sen pitää sopia kuvavirtaan. Teksti on pienemmässä roolissa ja siinä suurimpana huomiona ovat hastagit. Hashtagien avulla haetaan sekä kuvia että käyttäjiä, jotka kyseiseen hashtagiin liittyvät. Instagramin mainokset taipuvat moneen kuten Facebookissakin. Niiden tavoite voi olla mm. näkyvyys, verkkokaupan myynnin kasvattaminen tai videon katselukerrat.

Mainostaessa Instagramissa sisällön kohdentaminen oikealle kohderyhmälle on tärkeää. Ammattilaisen avulla toteutettu kohdennus on helppoa ja sen pystyy tekemään tarkasti, jotta mainoksen kohderyhmä pysyy halutunlaisena. Instagramissa pystyy käyttämään samoja kohdennusominaisuuksia kuin Facebookissa:

  • demografiset tekijät kuten ikä ja sukupuoli
  • sijainti yhden kilometrin tarkkuudella
  • mielenkiinnon kohteet
  • mainoksia voidaan näyttää jo verkkosivuilla ennestään vierailleille (retargeting)
  • näköisyleisöt eli nykyisten kaltaisten asiakkaiden tavoittaminen
  • sivuston tykkääjät
  • mainoksia aikaisemmin nähneet
  • sähköpostilistat

Meillä Parcerossa on monipuolinen tiimi, jota Instagramissa pärjääminen vaatii. Tiimistä löytyy numeronikkari, visuaalinen suunnittelija ja copywriter. Instagram-mainonnassa yhdistyvät luovuus ja viimeisin teknologinen osaaminen.

Instagram-mainonta toteutetaan teknisesti samassa mainosjärjestelmässä Facebook-mainonnan kanssa, joten siellä on käytössä Facebookin uusimmat kohdennusominaisuudet. Suurimman eron näiden kanavien välillä tekee Instagramin visuaalisuus ja hieman nuorempi kohdeyleisö.

Haluatko tietää lisää? Kysy asiantuntijoiltamme!

Onko projekti mielessä?

Ota yhteyttä Ilkkaan!

Kaikki palvelut saman katon alta!

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia markkinointiviestinnän palveluja ja luovia ratkaisuja, joilla liiketoiminta aidosti kehittyy kohti haluttuja tavoitteita.

Parcerolla näemme liiketoimintasi mahdollisuudet aina osana laajempaa muuttuvaa yhteiskuntaa ja digitaalista maailmaa – ja niitä mahdollisuuksia on paljon.

Sisältöstrategia ja suunnittelu
Digitaalinen mainonta
Sisällöntuotanto ja luovat toteutukset
Koulutukset
Tapahtuma-
markkinointi

parcerolive.fi