Tehtävä

Konsepti- ja kampanjasuunnittelu, sisällöntuotanto, mainonta

Kanavat

Sosiaalinen media
YouTube
Printti
Out of Home
TV

Turussa kysellään ”Varför Paris, vi har ju Åbo?” Mutta miksi mennä Milanoon, kun Raisio on paljon lähempänä?

Tästä keväästä lähtien Kauppakeskus Mylly ja sitä myötä koko Raisio on Suomen Milano, muodin tyyssija. Kauppakeskus Myllyn kevätkampanjassa yhdistämme huippumuodin rohkean visuaalisen kielen saumattomasti raisiolaiseen perinnemaisemaan.

Kampanja toteutetaan tyylillä, joka yhdistää kevään raikkaimmat trendit, raisiolaisen pokerinaamaan ja itseironisen pilkkeen silmäkulmassa. Kampanjan kuvauspaikkoina toimivat Kauppakeskus Myllyn katto, pesula ja Rosso. Ja tietenkin myös aito, perinteikäs ja raisiolainen Grilli Kivelä.

Kauppakeskus Myllyn kampanjan malleina toimivat Mirka Könnö ja Lauri Larjama.

Mirka on syntyjään Raisiosta ja hänen ensimmäiset shoppailumuistonsa sijoittuvat juuri Myllyyn. Sieltä hän on päätynyt Milanon catwalkeille, jossa hän toimi mm. Marnin ja Valentinon showroomeilla. Mirkan löytää myös Kauppakeskus Myllyn Voltista, jossa hän myy miehille hyvin istuvia pukuja ja trendikästä pohjoismaalaista arkipukeutumista.

Ammattimallin uran ensimetreillä oleva lietolainen Lauri on työskennellyt mm. kotimaiselle Mannisto Co.-vaatemerkille ja esiintynyt Aalto Yliopiston runway show:ssa.

Kuvauksissa ihastuttaneet Gucci-kana ja kukko lienevät Suomen ensimmäiset muotikuvauksissa poseeranneet lajin edustajat. Muotimaailman huomionosoituksista huolimatta, heltalliset huippumallimme viettävät onnellista ja vapaata aikaa kanaystäviensä kanssa vanhassa lehmänavetassa Turun Paattisilla.

Kampanjan kuvaaja Alex Aalto on syntynyt Naantalissa. Nykyisin hän luo uraa valokuvaajana ja ohjaajana Lontoossa. Hän on työskennellyt mm. Taiwanin Voguelle, Prestige Hong Kongille, L’officiel-lehdelle ja Adidakselle.

Naantalista Lontooseen on päätynyt myös stylisti Eero Böök. Hän on tehnyt töitä mm. Harvey Nicholl’s:in kaltaisille kansainvälisesti tunnetuille tavarataloille ja arvostetuille muotitaloille, kuten Valentinolle, Louis Vuittonille ja Alexander Wangille.