Huawei

#bigpicture

Asiakas

Huawei

Palvelut

Konsepti- ja kampanjasuunnittelu
Sisällöntuotanto

Kanavat

Sosiaalinen media
Helsingin Sanomien NYT-liite

Huawei #bigpicture: P40 Lite -puhelimen lanseeraus kollaboratiivisella taideteoksella

Huawei on tietotekniikkajärjestelmien ja älylaitteiden johtava kansainvälinen toimittaja, joka lanseerasi uuden P40 Lite -puhelimen huippulaatuisella 48 megapikselin kameralla. Kesällä 2020 toteutimme Huaweille värikkään lanseerauskampanjan, jonka tavoitteena oli tavoittaa nuorten edelläkävijöiden kohderyhmä rohkeilla ideoilla ja erottuvilla sisällöillä.

Yhteistyössä Huawein kanssa syntyi idea kollaboratiivisesta taideteoksesta, joka toteutettiin P40 Lite -puhelimen 48 megapikselin kameralla ja Huawein IG-yhteisöä hyödyntäen.

Halusin tehdä jotain tuttua ja samaistuttavaa. Punaisen sävyinen ja heleä taivas on saanut inspiraationsa juhannusyön auringonlaskusta. Oranssinpunaisella taivaalla purjehtivat vaaleanpunaiset hattarapilvet, ja taustalla hohtaa keltainen aurinko. Yksityiskohtainen taivas on rakennettu kesäisistä ja iloisista esineistä. Teoksesta löytyy muun muassa karkkeja, katuliituja ja mansikoita.

Malin Gustafsson

Taideteoksen kuvaaja

#bigpicture-teoksen toteuttajana nuori valokuvaaja Malin Gustafsson

Taideteoksen toteutti valokuvaaja Malin Gustafsson, jonka työt ihastuttivat myös Amox Rex -museon Generation 2020 -näyttelyssä. Lopulliseen #bigpicture-taideteokseen pääsi nuoren taiteilijan lisäksi vaikuttamaan yleisö, jolle esitimme ennen teoksen kuvaamista kolme poll-äänestystä Instagramin Stories-osiossa. Poll-vastausten perusteella Gustafsson ikuisti suureen taideteokseen reilusti yksityiskohtia, kulmikkaita esineitä ja kauniita lähivärejä.

48 megapikselin kameralla 48 kuvan kollaboratiivinen taideteos

Lopullinen teos julkaistiin @huaweimobilefi Instagram-feedillä kahdeksassa osassa, ja yhteensä se sisälsi jopa 48 kuvaa – yksi P40 Lite -puhelimen kameran jokaiselle pikselille. Huawein Instagram-feedin lisäksi iloisen sympaattisilla yksityiskohdilla leikittelevä taideteos julkaistiin myös Helsingin Sanomien NYT-liitteessä.

Kiinnostuitko?