Marli Juissi Lemonade

Asiakas

Marli Juissi Lemonade

Palvelut

Markkinointiviestinnän konseptit ja kampanjat
Digitaalinen markkinointi

Kanavat

TikTok
Instagram
YouTube
Pinterest

Juissi Lemonade kruunattiin TikTokin inspiraatiosivulle

Marli Juissi on ollut suomalaisten huulilla jo 70-luvulta lähtien, vaikka kohderyhmä on aikojen saatossa vaihtunut monesti aina vain nuorempaan. Kun Marli Juissi halusi lanseerata uuden lemonade-tuotteen, oli myös meille heti selvää, että etenkin Z-sukupolven rakastama TikTok on merkittävä osa lanseerauksen markkinointia.

Tavoitteena TikTokissa oli saada Juissi Lemonade sekä lanseerausta varten työstetty Love & Lemonade -konsepti mahdollisimman suuren kohderyhmän tietoisuuteen lyhyessä ajassa.

TikTok on meille erittäin tärkeä kanava, jossa tavoitamme aivan uusia yleisöjä. Yhdessä Parceron kanssa olemmekin saaneet testata monia uusia ominaisuuksia ja saavuttaneet erittäin hyviä tuloksia etenkin CPM- ja impressio-KPI-tavoitteissa. Jatkamme TikTokissa aktiivista työtä laajentaaksemme läsnäoloamme kanavassa entisestään.

Joonas Toivonen

Digital Manager
Eckes-Granini Finland

Taattua menestystä optimoiduilla in-feed-mainoksilla

Toteutimme kampanjan luovan suunnittelun ja toteutuksen sekä loimme kampanjaan TikTok Ads Managerilla useita In-Feed-mainoksia. Optimoimme For you -syötteessä näkyvät videot näkymään mahdollisimman laajalle yleisölle, ja lopulta koko kampanja oli valtava menestys.

Juissi Lemonaden lanseerauskampanja pääsi 2021 lopulla TikTokin inspiraatiosivulle, johon kanava kerää erityisen onnistuneet kampanjat. Luomamme TikTok-mainokset tuottivat yli 2,3 miljoonaa näyttökertaa yli 413 000 käyttäjältä. Kampanja oli myös erittäin kustannustehokas, sillä sen CPM oli niinkin alhainen kuin 0,42 euroa.

@juissilemonade

Kesän rakastettavin uutuus on Juissi Lemonade Mansikka-lime. Kokeile tätä Amorin mocktailia – se on täynnä taikaa, ihan kuin yötön yö.

♬ original sound – Juissi Lemonade
@juissilemonade

Maista uusi Marli Juissi Lemonade – nyt mehuhyllyssä! ❤️🏹🍹

♬ original sound – Juissi Lemonade
@juissilemonade

Niin se rakkaus joskus yllättää, kirpeydellään ja raikkaudellaan. Maista uusi Marli Juissi Lemonade! #juissi #juissilemonade #loveandlemonade

♬ original sound – Juissi Lemonade

Kiinnostaako TikTok-mainonta?