01.07.2022

Parcero kasvaa vauhdilla

Parcero

Parcero jatkaa vahvalla kasvu-uralla – avoinna kolme uutta avainpositiota

Luova kasvumarkkinointitoimisto Parcero on 30.6.2022 päättyvällä tilikaudellaan tavoittelemassaan 25 %:n liikevaihdon kasvuvauhdissa. Liikevaihtoa kertynee tältä kaudelta n. 2,14 M€ ja kasvu on ollut orgaanista. Sitä on siivittänyt Parceron strateginen tavoite keskittyä asiakkuuksiin.

“Päätimme viime vuonna tavoiteasetannassa fokusoida asiakastyöhön sisäisen kehityksen kustannuksella ja se on tuottanut heti haluttua tulosta” kertoo Heikki Kyllönen, Parceron toinen perustaja ja kaupallinen johtaja. “Jatkuvaa tasapainotteluahan tämä on, sillä kiinnostavia ja meille luonnollisia kasvusuuntia on useampiakin, mm. digimarkkinoinnin, vaikuttajamarkkinoinnin ja brändimäärittelyn palveluiden edelleen syventäminen” hän jatkaa. Näiden lisäksi Parceron vahva osaaminen markkinointiviestinnän konsepteissa ja kampanjoissa tuo lisää kasvua.

“Otamme nyt seuraavan ison askeleen”

Parcero työllistää tällä hetkellä 28 markkinoinnin ammattilaista ja jatkaa tavoittelemassaan 25 % kasvuvauhtitavoitteessa. Tätä varten yritys rekrytoi uusia henkilöitä nyt kahteen avainrooliin: Luova johtaja ja People & Culture Lead. Näiden lisäksi avoinna on some- ja digiprojektipäällikön pesti.

“Otamme nyt seuraavan ison askeleen rekrytoimalla firmaamme ensimmäisen varsinaisen HR-ammattilaisen sekä toisen luovan johtajan Jarkon rinnalle, kasvanutta luovaa tiimiä kehittämään” kertoo toimitusjohtaja Antti Jokela. Nykyinen luova johtaja ja osakas Jarkko Toijonen siirtyy Chief Creative Officeriksi.

Kiinnostuitko?