BlogiItseohjautuvuusKulttuuri

Sinustako Parceron Digital Marketing Specialist?

By 12.11.2019 18 joulukuun, 2019 No Comments

Etsimme kasvavaan joukkoomme digimarkkinoinnin gurua, jonka taskusta pilkottaa jo useamman vuoden kokemus monikanavaisesta, tuloksellisesta digimarkkinoinnista.

Parcerolla sinua odottaa kotimaisista ja kansainvälisistä huippubrändeistä koostuva asiakkaiden kirjo, joka mahdollistaa monipuoliset työtehtävät aina brändistrategiasta analytiikkaan. Meillä pääset juurtumaan ainutlaatuiseen yritykseen ja kokeneeseen tiimiin, jonka jäsenet odottavat jo innolla tapaamistasi. Työtä ei tietenkään tehdä vain hyväntekeväisyydestä, vaan tarjoamme sinulle myös hyvän palkan ja kasan muita etuja aina ePassista tavanomaista laajempaan työterveyshuoltoon.

Mitä odotamme sinulta?

Tiimimme täydellisenä täydennyksenä olet ratkaisukeskeinen tyyppi, jonka sydän sykähtää tulokselliselle digimarkkinoinnille. Etsimme siis aktiivista tiimipelaajaa, joka on heti valmis iskemään kätensä Parceron saveen. Lisäksi uuden digimarkkinoijamme tulisi tanssahdella voitontanssia seuraavan listauksen jokaisessa kohdassa:

 • Sinulla on vähintään neljän vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista.
 • Hallitset Googlen työkalut Adsista Analyticsiin sekä sosiaalisen median kanavat, kuten Facebookin, Instagramin ja LinkedInin.
 • Toimit ketterästi ja vastaat taidoillasi pikaisestikin muuttuviin markkinoinnin tarpeisiin.
 • Sinulla on yleistä, analyyttistä liiketoiminnan ymmärrystä – osaat siis soveltaa digimarkkinoinnin taitojasi alalle kuin alalle.
 • Olet proaktiivinen tyyppi, jonka työskentelyä kuvaavat huolellisuus, tarkkuus ja täsmällisyys.
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi – sekä kirjallisesti että suullisesti.
 • Olet parceromaisen rento ja iloinen tyyppi.

Veditkö juuri kunnon tanssisoolon? Loistavaa, olet siis etsimämme tyyppi!

Lisäksi olisi pelkkää plussaa, jos sinulla on edes pientä ymmärrystä näistä:

 • Sinulla on kokemusta asiakkaiden ja projektien johtamisesta.
 • Ohjelmallinen display-mainonta ja Tag Manager eivät ole sinulle aivan uusia juttuja.
 • Osaat tukea myyntiä omalla osaamisellasi.
 • Sinulla on kokemusta growth hacking -tyyppisestä markkinoinnista. Olet ratkonut asiakkaan pullonkauloja, rakentanut skaalautuvia markkinointiratkaisuja ja ollut luomassa asiakkaalle nopeaa kasvua.
 • Taidat mahdollisesti myös muita markkinoinnin osia, kuten hakukoneoptimointia, sisältömarkkinointia tai markkinoinnin automaatiota.

Meillä työnteko perustuu ystävyyteen ja luottamukseen. Senior Digital Marketing Specialistina voit siis aikatauluttaa työsi vapaasti, kunhan homma pelaa sovitusti ja ajallaan. Pääasiallinen toimistomme sijaitsee Turussa, mutta etätyöt ovat meille jo tuttua hommaa – toivomme kuitenkin, että ilahduttaisit meitä läsnäolollasi silloin tällöin. Tutustu lisää Parceron kulttuuriin täältä.

Hae  ilmoittamalla itsestäsi ja liitä mukaan CV ja/tai LinkedIn-profiilisi! 
Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoa pestistä antavat:
Digital Marketing Team Lead, Mona Markkanen: 040 732 4656, mona.markkanen@parcero.fi
CEO, Antti Jokela: 050 362 1744, antti.jokela@parcero.fi

 

Tilaa kasvumarkkinoinnin vinkit suoraan sähköpostiisi!

Liity Parceron ystäväksi ja vastaanota arvokasta tietoa sisältömarkkinoinnin ja digitaalisen kasvumarkkinoinnin saralla. 

Kiitos liittymisestäsi! Saat meiltä sähköpostia tuota pikaa.