11.01.2023

Vuokraa oma työpiste Turun toimistolta

Parcero

Teetkö freelancerina töitä markkinoinnissa? Onko sinulla parin tai kolmen hengen yritys vaikkapa videotuotannon parissa? Haluamme kasvattaa verkostoamme sekä tuoda yhteen viestinnän, luovan ja digitaalisen alan ammattilaisia: siis mukavia ja tuotteliaita ihmisiä, jotka täydentäisivät toimistomme arkea. Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata työtilaa Parceron Turun toimistolta aivan rautatieaseman kupeesta. Parhaassa tapauksessa vuokrasuhteesta syntyy uusia kohtaamisia, ideoita ja ehkäpä jopa bisnestä!

Parceron toimiston viherhuone

Tahdotko vuokralle viihtyisään toimistoon keskustassa?

Pöytäpaikan vuokra on 200 € kuukaudessa sisältäen ergonomisen sähköpöydän viihtyisässä avokonttorissa. Työhuoneen vuokra on 400 € kuukaudessa. Oma työhuone on sisustettavissa omatoimisesti, tarvittaessa saat huoneeseen ergonomisen pöydän ja tuolin 20 € / kk lisämaksulla. Sekä pöytäpaikka, että työhuoneen vuokraus sisältävät. veden, sähkön, toimiston yleisten tilojen siivouksen ja erillisten neuvotteluhuoneiden käytön ilman lisämaksua. Laadukkaat sumpit tarjoilemme lisämaksutta mukavassa avokeittiössämme ja seuraksesi monta mahdottoman mukavaa parceroa. Toimistoltamme löytyy myös studio, jota voit käyttää kuvauksiin maksutta kolmesti kuukaudessa 1–7 tuntia kerrallaan. Erikseen sovittavalla pienellä lisämaksulla voit kaiken lisäksi vuokrata Parceron kuvausvälineitä ja studiota myös useammin.

Parceron valoisa, kodikas ja vehreä toimisto sijaitsee Turun keskusta-alueella osoitteessa Ajurinkatu 2, hissillisen rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Jos kaipaat viihtyisää toimipistettä, ota yhteyttä Heikkiin ja tule tutustumaan tiloihimme!

Heikki Kyllönen
heikki.kyllonen@parcero.fi
044 085 6268

parceron toimisto

Kiinnostuitko?