Luova suunnittelu

Sisällöntuotanto ja luovat toteutukset

Laadukas sisällöntuotanto lupaa kohderyhmällesi tunteita, tarinoita, viihdettä tai hyötytietoa. Se herättää brändisi tarinan henkiin ja saa vastaanottajan sydämen sykkimään, luo brändillesi top-of-mind -asemaa ja saa asiakkaan harkitsemaan ostoa. Yhä enemmän hälyä sisältävässä maailmassa tarvitaan kyky kiteyttää viesti yksinkertaisen nasevaksi, saada kohderyhmäsi siitä tietoiseksi ja johdattaa heidät kohti toimintaa.

Luova suunnittelu ja sisällöntuotanto monikanavaisesti

Luova osaajajoukkomme koostuu konseptisuunnittelijoista, copywritereista ja visuaalisista suunnittelijoista, jotka auttavat sinua kun luovat ideat ovat kiven alla.

Oli kyse sitten monikanavaisesta kampanjasta, TV-filkasta, OOH- tai printtikampanjasta, verkkosivun valokuvista, videosarjasta, sosiaalisen median sisällöistä tai yksittäisestä blogitekstistä, suunnittelemme ja tuotamme oikeanlaisia sisältöjä juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin. Luomme selkeän kattokonseptin, joka jalkautetaan tarvittaessa monikanavaisesti digitaalisista kanavista perinteisiin medioihin.

Asetamme sekä jatkuvalle sisällöntuotannolle ja kampanjatoteutuksille selkeät tavoitteet ja KPI:t, jotka ohjaavat toimintaa. Meille asiakkaan saavuttama liiketaloudellinen hyöty on kaiken lähtökohta.

Onko projekti mielessä?

Antti Jokela

Ota yhteyttä Anttiin!

+358 50 362 1744
antti.jokela@parcero.fi

Ketterä, tuloksellinen ja luova – kaikki palvelut saman katon alta

Strategiat

Brändistrategia
Sisältöstrategia
Digitaalisen markkinoinnin strategia

Growth hacking

Google-mainonta
Some-markkinointi
Ohjelmallinen ostaminen
Hakukoneoptimointi
Konversio-optimointi

Sisältömarkkinointi

Inbound-markkinointi
Sisältösuunnitelma
Viestintäkonseptit

Luova suunnittelu

Konseptisuunnittelu
Graafinen suunnittelu
Copywriting
Kampanjatoteutukset