Digitaalinen mainonta

Digitaalinen mainonta mahdollistaa sinulle enemmän tuloksia ja tehokkaampaa mainontaa.

Parcero tarjoaa Suomessa uniikilla tavalla huippulaatuisen digitaalisen mainonnan ja luovan sisällöntuotannon saman katon alta. Tämä tuo sinulle joustavuutta, nopeutta ja kustannussäästöjä.

Luomme sinulle budjettiasi ja tavoitteitasi vastaavan digitaalisen mainonnan mediasuunnitelman, jonka pohjalta tavoitamme halutun kohderyhmän kustannustehokkaasti digitaalisten kanavien kautta.

Meidän mainosasiantuntijoillamme on yhteensä yli 25 vuoden kokemus tuloksellisesta digitaalisesta mainonnasta, ja avullamme saat konkreettisia onnistumisia, olipa tavoitteesi sitten korkea medianäkyvyys, laadukas ja vakaa liidivirta tai suora myynti verkkokaupassa. 

Digitaalisessa mainonnassa medianäkyvyyden ostaminen tapahtuu reaaliajassa huutokauppa-periaatteella, joten budjettisi käytetään aina hyödyksi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Sinä nautit tuloksista ja seuraat niiden toteutumista reaaliajassa dashboardiltamme. Lupaamme, että tiedonvaihto ja työskentelymme on ammattitaitoista, avointa ja läpinäkyvää.

Tutustu digitaalisen mainonnan palveluihimme!

Google-hakusanamainonta
Display-mainonta
Facebook-mainonta
Instagram-mainonta
Youtube-mainonta
LinkedIn-mainonta
Twitter-mainonta
Snapchat-mainonta
Verkkosivu-
analytiikka
Onko projekti mielessä?

Kaikki palvelut saman katon alta!

Tarjoamme asiakkaillemme ymmärrettäviä ja läpinäkyvästi hinnoiteltuja digitaalisen markkinointiviestinnän palveluja ja ratkaisuja, joilla liiketoiminta aidosti kehittyy kohti haluttua visiota.

Parcerolla näemme liiketoimintasi mahdollisuudet aina osana laajempaa muuttuvaa yhteiskuntaa ja digitaalista maailmaa – ja niitä mahdollisuuksia on paljon.

Sisältöstrategia ja suunnittelu
Digitaalinen mainonta
Sisällöntuotanto ja luovat toteutukset
Koulutukset
Tapahtuma-
markkinointi

parcerolive.fi