Growth hacking

 

Growth hacking yhdistää digitaalisen myynnin, mainonnan ja analytiikan.
Etsimme yhdessä sinulle oikeat mittarit ja kanavat, luomme sisällöt ja toteutamme mainonnan.

Saat meiltä oman nimetyn ja kokeneen kasvumarkkinoijan, joka vastaa asiakkuudesta ja kasvustasi, ja jonka tukena koko muu tiimimme toimii. Digitaalisen mainonnan asiantuntijoillamme on keskimäärin 8 vuoden kokemus digimainonnasta.

Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä – olemme joko toimistollasi tai aina yhden puhelinsoiton päässä.

Näin luomme yhdessä kasvua!

Mitä growth hacking on?

Growth hacking eli kasvuhakkerointi on dataohjautuvaa ja myyntiin sidottua digitaalista markkinointia, joka vaatii jatkuvaa testaamista, analysointia ja optimointia. Growth hackingin keskiössä ovat liidien tai myynnin maksimointi mahdollisimman edulliseen hintaan.

Growth Hacking on siis tapamme ajatella ja toimia ketterästi kasvun aikaansaamiseksi digitaalisia kanavia hyödyntämällä. Growth hackingissa määritämme kriittisimmät kipupisteet, tärkeimmät tavoitteet ja mittarit, joiden pohjalta edistetään tuloksellista markkinointiasi.

Kyse on myös tavasta tehdä ketterästi ilman siiloja – myynnin, markkinoinnin ja eri kumppaneiden osaamista ja tietoa yhdistäen.

Kasva kansainvälisesti!

Suunnittelemme markkinoinnin tarvittaessa skaalautumaan myös kansainvälisesti. Tämä vaatii oikeanlaiset mainoskampanjarakenteet, tietyt tekniset valmiudet ja prosessit sekä resurssit tuottaa materiaaleja myös kohdemaiden kielillä. Meidän suunnittelijoillamme onkin tästä kaikesta usean vuoden kokemus.

Growth hacking menetelmät:

  • sisältöstrategia
  • inbound-sisältömarkkinointi
  • hakusanamainonta (SEM)
  • some-mainonta
  • hakukoneoptimointi (SEO)
  • sivun konversio-optimointi (CRO)
  • analytiikka

Systemaattisella inbound-sisältömarkkinoinnilla ja asiakkaita palvelevalla sisällöillä houkuttelemme kävijöitä sivustollesi. Sisällöissä huomioimme myös hakukoneoptimoinnin tarpeet. Hakukoneoptimoinnin avulla kasvatetaan sivuston orgaanista löydettävyyttä ja tätä kautta saadaan sivustolle lisää kävijöitä.

Some-markkinoinnilla Facebookissa ja Instagramissa sekä LinkedIn:ssa vahvistetaan mm. sisältömarkkinoinnin tehoa kohdentamalla mainontaa oikealle kohdeyleisölle oikeaan aikaan.

Muut digitaalisen markkinoinnin palvelut:

  • ohjelmallinen display-mainonta
  • YouTube-mainonta

Ohjelmallisella display-mainonnalla ja YouTube-mainonnalla tavoitetaan asiakkaasi juuri oikealla hetkellä medioissa, jossa he ovat. Ohjelmallisella display-mainonnalla pystytään kohdentamaa mainontaa tarkkojen kohdennuskriteerien avulla sekä kehittämään mainontaa reaaliajassa datan avulla oikeaan suuntaan. YouTube-mainonnalla taas tavoitetaan tehokkaasti kohdeyleisö kun he etsivät ja katsovat videoita kanavassa.

Verkkosivun konversio-optimoinnilla kehitetään sivuston myyntifunnelia sivuston tehokkuuden parantamiseksi ja lisäkonversioiden saamiseksi.

Growth hackingissa ketteryyttä ja luovuutta

Asiantuntijamme ovat growth hackingin vaatimalla tavalla työssään ketteriä, luovia ja analyyttisiä.

Kehitämme yrityksesi nykyisiä kanavia sekä testaamme uusia ja näin löydämme parhaat ja kustannustehokkaimmat tavat hyödyntää markkinointibudjettiasi ja taata yrityksesi kasvu. Tuotamme sinulle mahdollisimman kovaa tulosta pienellä kustannuksella.

Growth hacking prosessi
Onko projekti mielessä?

Antti Jokela

Ota yhteyttä Anttiin!

+358 50 362 1744
antti.jokela@parcero.fi

Ketterä, tuloksellinen ja luova – kaikki palvelut saman katon alta

Strategiat

Brändistrategia
Sisältöstrategia
Digitaalisen markkinoinnin strategia

Growth hacking

Google-mainonta
Some-markkinointi
Ohjelmallinen ostaminen
Hakukoneoptimointi
Konversio-optimointi

Sisältömarkkinointi

Inbound-markkinointi
Sisältösuunnitelma
Viestintäkonseptit

Luova suunnittelu

Konseptisuunnittelu
Graafinen suunnittelu
Copywriting
Kampanjatoteutukset