Growth hackingilla kasvun maksimointia

 

Growth hacking on menetelmä jossa luodaan mitattavia tuloksia – kuten myyntiä tai liidejä – yhdistämällä digitaalisen myynnin, mainonnan ja analytiikan työkaluja sekä luovaa ongelmanratkaisua. Etsimme yhdessä sinulle sopivimmat metodit, kanavat ja mittarit, luomme sisällöt ja toteutamme mainonnan.

Digitaalisen mainonnan asiantuntijoillamme on keskimäärin 8 vuoden kokemus tulospohjaisesta mainonnasta. Saat meiltä oman nimetyn ja kokeneen kasvumarkkinoijan, joka vastaa asiakkuudesta ja kasvustasi, sekä jonka tukena koko muu tiimimme toimii. 

Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä – olemme joko toimistollasi tai aina yhden puhelinsoiton päässä.

Näin luomme yhdessä kasvua!

Growth Hacking on markkinointia, joka luo myyntiä

Growth hacking eli kasvuhakkerointi on dataohjautuvaa ja myyntiin sidottua digitaalista markkinointia, joka vaatii jatkuvaa testaamista, analysointia ja optimointia. Sen keskiössä ovat liidien tai myynnin maksimointi mahdollisimman edulliseen hintaan.

Growth Hacking on myös tapamme ajatella ja toimia ketterästi mitattavan kasvun aikaansaamiseksi digitaalisia kanavia hyödyntämällä.  Growth hackingissa määritämme kriittisimmät kipupisteet, tärkeimmät tavoitteet ja mittarit, minkä pohjalta edistetämme tuloksellista markkinointiasi.

Kyse on myös hyvin vahvasti tavasta tehdä ketterästi ilman siiloja – myynnin, markkinoinnin ja eri kumppaneiden osaamista ja tietoa yhdistäen. Growth Hacking on markkinointia, joka  luo myyntiä.

Kasva kansainvälisesti

Suunnittelemme markkinoinnin tarvittaessa skaalautumaan myös kansainvälisille markkinoille. Markkinoinnin skaalautuvuus vaatii tietyt tekniset valmiudet ja prosessit sekä resurssit tuottaa materiaaleja myös kohdemaiden kielillä. Meidän suunnittelijoillamme onkin tästä kaikesta usean vuoden kokemus.

Growth hacking -menetelmät:

 • sisältöstrategia
 • inbound-sisältömarkkinointi
 • hakusanamainonta (SEM)
 • some-mainonta
 • sähköpostimarkkinointi
 • hakukoneoptimointi (SEO)
 • sivun konversio-optimointi (CRO)
 • luova ongelmanratkaisu
 • nopeat ja kustannustehokkaat testit
 • analytiikka

Systemaattisella ja strategiaan pohjautuvalla inbound-sisältömarkkinoinnilla ja asiakkaita palvelevalla sisällöillä houkuttelemme kävijöitä sivustollesi. Sisällöissä huomioimme myös hakukoneoptimoinnin tarpeet. Hakukoneoptimoinnin avulla kasvatetaan sivuston orgaanista löydettävyyttä ja tätä kautta saadaan sivustolle lisää kävijöitä.

Liikenteen ajamisella sosiaalisista medioista (kuten Facebook, Instagram, ja LinkedIn) ja Googlesta vahvistetaan mm. sisältömarkkinoinnin tehoa. Mainonta  toteutetaan yleensä kaksivaiheisesti (prospektointi ja uudelleenmarkkinointi) ja kohdennetaan viestit oikealle kohdeyleisölle oikeaan aikaan.

Verkkosivun konversio-optimoinnilla kehitetään sivuston myyntifunnelia sivuston tehokkuuden parantamiseksi ja lisäkonversioiden saamiseksi.

Tulospohjainen mainonta sekä verkkosivuille tehtävät toimenpiteet ovat dataohjattuja ja perustuvat analytiikkaan sekä opittuihin oppeihin.

Muut digitaalisen markkinoinnin palvelut:

 • ohjelmallinen display-mainonta
 • YouTube-mainonta

Ohjelmallisella display-mainonnalla ja YouTube-mainonnalla tavoitetaan asiakkaasi juuri oikealla hetkellä medioissa, jossa he ovat. Ohjelmallisella display-mainonnalla pystytään kohdentamaa mainontaa tarkkojen kohdennuskriteerien avulla sekä kehittämään mainontaa reaaliajassa datan avulla oikeaan suuntaan.

YouTube-mainonnalla taas tavoitetaan tehokkaasti kohdeyleisö kun he etsivät ja katsovat videoita kanavassa.

Growth hackingissa ketteryyttä ja luovuutta

Asiantuntijamme vaalivat työssään luovuutta, jonka avulla kehitetään uusia ratkaisuja, ja ketteriä menetelmiä, joilla ratkaisuja testataan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kehitämme yrityksesi nykyisiä kanavia sekä testaamme uusia ja näin löydämme parhaat ja kustannustehokkaimmat tavat hyödyntää markkinointibudjettiasi ja taata yrityksesi kasvu.

Tavoitteena on tuottaa sinulle mahdollisimman kovaa tulosta mahdollisimman pienellä kustannuksella.

Growth hacking prosessi
Onko projekti mielessä?

Ilkka Kaate

Ota yhteyttä Ilkkaan!

+358 40 538 0565
ilkka.kaate@parcero.fi

Growth Hacking caset

GetJenny: Kansainvälistä kasvua Growth Hackingilla

GetJenny: Kansainvälistä kasvua Growth Hackingilla

Technopolis: UMA Workspace; sosiaalisen median strategia, ylläpito ja kansainvälisesti skaalautuva markkinointi

Technopolis: UMA Workspace; sosiaalisen median strategia, ylläpito ja kansainvälisesti skaalautuva markkinointi

Suomen World Vision: Kummeja kehitysmaiden lapsille

Suomen World Vision: Kummeja kehitysmaiden lapsille

Ketterä, tuloksellinen ja luova – kaikki palvelut saman katon alta

Strategiat

Brändistrategia
Sisältöstrategia
Digitaalisen markkinoinnin strategia

Growth hacking

Google-mainonta
Some-markkinointi
Ohjelmallinen ostaminen
Hakukoneoptimointi
Konversio-optimointi

Sisältömarkkinointi

Inbound-markkinointi
Sisältösuunnitelma
Viestintäkonseptit

Luova suunnittelu

Konseptisuunnittelu
Graafinen suunnittelu
Copywriting
Kampanjatoteutukset